PRIHAJAJOČI DOGODKI

BODIFIT TEČAJI 2023

JANUAR 2023 – Z januarjem pričnemo na polno! Novi programi, novi tečaji, nova znanja!
Začetek novega leta je rezerviran za vse, ki želite svoje znanje nadgraditi, posodobiti ter vadečim ponuditi največ. Odlična priložnost tudi za vse, ki se odločate za karierno pot na področju fitnesa. Zdaj je čas!

Več o tem »

BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR

MAJ 2022 – BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Je evropsko priznan tečaj s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS. Nadgradite svojo fitnes strast s strokovnim tečajem.

Več o tem »

FIT SPINE

Imate težave z bolečinami v hrbtenici? Vas ovirajo bolečine v križu? Bi radi okrepili stabilizacijske mišice in ohranili zdravo hrbtenico tudi v prihodnosti? Imate stranke, ki tarnajo nad »težkimi rameni« in »trdim vratom«? Se vam zdi, da se vrtite v začaranem krogu bolečin?

Več o tem »

FUSION PILATES

Je popolna vadba tako za popolne začetnike kot tudi za napredne vadeče. Na preprost vadečemu prijazen način se različni preventivni PILATES pristopi in PILATES PRINCIPI prepletajo in zgradijo ultimativno vadbo za izboljšanje aktivacije jedra telesa, mišičnega tonusa in telesne drže.

Več o tem »