fbpx

O TEČAJU

Kaj, če vam rečemo, da vas lahko v samo dveh dneh naučimo, kako eliminirati bolečine v hrbtenici vaših strank v manj kot petih minutah – in to s kar 75-%-no uspešnostjo v vseh primerih?

Verjetno bi težko verjeli ali sploh ne verjeli.

A ravno to se boste naučili na tečaju upravljanja bolečin v hrbtenici!

Še več! Naučili se boste, kako pristopiti k različnim tipom bolečin v hrbtenici in kako razlikovati med njimi; obstajajo namreč štiri temeljni izvori teh bolečin. Po tečaju boste razumeli, kaj povzroča bolečine hrbtenice, kako lahko ukrepate/pomagate v kratkem časovnem obdobju. Predavatelj pa bo z vami delil tudi ključne smernice, na podlagi katerih boste sposobni celo presoditi, kje v hrbtenici je težava oz. kaj jo povzroča – in to samo na osnovi tega, kar vam bo stranka povedala.

KDO JE GABOR FUZY?

Gabor Fuzy je mednarodno priznan mentor MK pilatesa, ustanovitelj mreže Fuzy Pilates Studios na Madžarskem in vodja pilates studia v svojem domačem kraju. Je tudi ustanovitelj programa BRIS (Body Re-Integration System – sistem za reintegracijo telesa, imenovan tudi »čarobni dotik«) in predavatelj tečaja NASM PES (strokovnjak za izvedbo vadb) ter vodja tečaja NASM CES (strokovnjak za korektivne vadbe).

Njegov prvi stik s pilatesom je bil po poškodbi hrbtenice, ko so mu svetovali, naj preneha s športom, a tega ni upošteval – in s pomočjo pilatesa uspešno okreval. Danes nima težav z bolečinami hrbtenice, deli pa izkušnje in dolgoletna raziskovanja in dognanja, kako uspešno premagati tovrstne bolečine!

Dela s strankami iz več kot 10 različnih športov. Njegovo delo je tako neposredno povezano s številnimi medaljami, ki so jih na državnih in evropskih prvenstvih osvojili mladinci in člani, ter z uspešno rehabilitacijo športnikov po operacijah hrbtenice in kolen.

KAKO SE PRIJAVIM?

Izpolnite prijavni obrazec.

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

VSAK UDELEŽENEC PREJME:

  • darilo
  • potrdilo o udeležbi

CENA TEČAJA

DVA DNI: 250 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

POSEBNOSTI

Tečaj se bo izvedel v angleškem jeziku.

Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.

Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.

Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

UGODNOSTI

20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

 

KRAJ

BODIFIT DOMŽALE | Breznikova ulica 17 | 1230 Domžale

DATUM

13.4.2019 in 14.4.2019 | 9.00–17.00

MNENJA TEČAJNIKOV

NIVES OREŠNIK
Tečaja sem se udeležila, ker me je zelo pritegnila zanimiva in nadvse aktualna tematika. Predavatelja poznam že iz predhodnih predavanj in sem bila do sedaj zmeraj zadovoljna s predavanji. Pri daljših delavnicah velikokrat pogrešam to, da bi sedeli na stolih.
ANJA GERŠAK
Zanimiv pristop glede napredka pri posamezniku. Ob dolgotrajnem treningu brez pravega napredka so lahko vaje oz. pristop za napredek zelo dobrodošli. Zelo sem zadovoljna s tečajem in res škoda, da ni večjega zanimanja s strani fitnes trenerjev, za katere bi bila vsa znanja in neprecenljive ter koristne izkušnje, ki jih je z nami delil predavatelj, nujno potrebne za delo s strankami.
VALENTINA ŠTAGAR
Tečaj je bil zelo uporaben, saj lahko svoje znanje uporabimo oz. posredujemo naprej strankam. Gabor je odličen predavatelj, lahko mu je slediti, podaja informacij je kakovostna, sistematična. Pogrešala sem izvlečke/kratko gradivo, da si lažje zapišeš oz. zapomniš vso zakladnico informacij, ki smo jih prejeli.
TINA KOS
ODLIČNO. Na EUROFIT FESTU sem na predavanju poslušala BACK PAIN MANAGEMENT. Od takrat sem spremljala spletno stran in se z veseljem odzvala na dvodnevni tečaj. Gabor je odličen, točno to sem potrebovala za še bolj uspešno delo z ljudmi. Razlaga je preprosta in njegove tehnike so učinkovite. Organizacija super! Zagotovo se odzovem na vsako njegovo predavanje v prihodnje. Upam, da kmalu organizirate tečaj oz. delavnico še za ostale bolečine v telesu. Hvala za novo znanje. Prava osvežitev!
ASJA PAJK
Vrhunska delavnica, dobili smo ogromno informacij. Komaj čakam, da lahko znanje prenesemo v prakso. Top predavatelj, govoril je povezano, zbrano, zanimivo, veliko dela je bilo v praksi, da smo res začutili stvari na sebi. Ja, definitivno bi tečaj priporočila vsem, ki želijo delati z ljudmi jim pomagati pri težavah s hrbtenico.
MAJA VOGRINČIČ
SUPER!!! Odličen tečaj in vrhunski predavatelj! Pridobila sem ogromno znanja, zelo koristnih informacij, podane so bile na zelo razumljiv in strokoven način. Organizacija je bila super. Tečaj bi vsekakor priporočala naprej in se že veselim novih tečajev, ki jih boste organizirali. Mogoče bi prišla prav kakšna skripta. Hvala za organizacijo tečaja!
ANDREJA ZDOVC

Tečaj in predavatelj – odlična! Predvsem uporabnost informacij, predstavljenih v »jeziku«, ki je razumljiv nekomu z izobrazbo fitnes inštruktorja. Navdušena sem nad rešitvami določenih problemov s hrbtenico, ki so lahko tako zelo enostavne. Gabor je izvrsten predavatelj in strokovnjak na svojem področju. Še več takih tečajev oz. delavnic!

TINA KOBLAR

Izredno poučen tečaj. Definitivno se veliko naučiš skozi konkretne primere. Sam tečaj te opomni, koliko je še odprtih tem in nadgrajevanja znanja. Motivacija za nadaljnjo raziskovanje in učenje. Gabor  je izredno dober predavatelj še posebej zato, ker je svojo pot znanja razvijal iz svojih izkušenj in s svojim telesom. S tem, ko je pomagal sebi, lahko toliko bolje pomaga drugim. Super, vrhunsko in izjemno preživet vikend.

STAŠKA GREGORIČ KRAPEŽ

Najbolj me je prepričala strokovnost predavatelja, uporabnost znanja pri našem delu. Predavatelj podaja oz. predaja znanje na enostaven, dostopen in razumljiv način, veliko je praktičnega dela. Tovrstnih tečajev je premalo, zato bi si želela več takih s podobno vsebino (poškodbe, kako odpraviti bolečine pri vadečih), predvsem s poudarkom na praksi. Organizacija je izvrstna, super.