BODIFIT TEČAJ

FITNES INŠTRUKTOR / PILATES UČITELJ

poklic prihodnosti

TEČAJ FITNES INŠTRUKTOR

kaj je in komu je namenjen?

FITNES INŠTRUKTOR je vsekakor poklic prihodnosti. Vse več je povpraševanja po individualni obravnavi vadečih v različnih pojavnih oblikah fitnes sektorja. Je osnovni tečaj za vodenje, motiviranje in koordiniranje posameznika skozi vadbeni proces individualno ali v skupini.

BODIFIT® tečaj FITNES INŠTRUKTOR je namenjen vsem, ki ljubijo izzive, so družabni in preizkušajo meje svojih sposobnosti ter želijo razviti svoj potencial.

Na BODIFIT® tečaju dajemo velik poudarek ne samo teoretičnemu znanju, ampak je v izobraževanje vključenih tudi 70 ur praktičnega dela in 45 ur praktičnega izobraževanja na BODIFIT fitnes centrih po Sloveniji. Tako boste iz prve roke in s pomočjo mentorja izvedeli, kako uspešno obravnavati stranko.

BODIFIT® tečaj temelji na več kot 20-letnih mednarodnih izkušnjah in sodelovanjih z uspešnimi mednarodno priznanimi organizacijami.

Predstavlja sodoben, utemeljen in strokoven način dela, ki je v skladu s sodobnimi trendi in potrebami današnjega načina življenja.

Z letom 2019 je BODIFIT® AKADEMIJA verificirala in potrdila svoje programe usposabljanja pri najpomembnejši evropski organizaciji EUROPE ACTIVE in s tem postala vstopnica za slovenske trenerje fitnesa, skupinskih vadb in pilatesa v evropski delovni fitnes prostor.

Vse diplome po opravljenem tečaju so vpisane v EREPS.

Ne odlašajte na jutri. Danes lahko naredite vse za svojo prihodnost.

Logo Europe Active
Ereps
Edino usposabljanje za fitnes inštruktorja v Sloveniji, ki ga je potrdila krovna evropska fitnes organizacija EuropeActive.

OGLEJ SI VIDEO

na hitro o tečaju

ZAKAJ IZBRATI PRAV TA TEČAJ?

postani inštruktor individualne vadbe, inštruktor skupinske vodene vadbe ali učitelj pilatesa
Shape step
Drznite si izbrati pot svoje strasti in jo z našo pomočjo pretvoriti v uspešno kariero!

MODULI TEČAJA

za katero smer se boste odločili

Tečaj je sestavljen iz osnovnega modula in treh specializacij, ki posamezniku nudijo široko paleto spoznavanja fitnes panoge. Individualna vadba, delo v skupini ali pilates tehnika so tri osnovna področja, ki jih lahko izberete kot strokovno izpopolnjevanje. Za pridobitev diplome z evropsko veljavnostjo je potrebno opraviti osnovni modul in vsaj enega izmed specialnih modulov. Lahko pa izberete tudi dva ali vse tri specialne module. Moduli se med seboj ne pokrivajo in so terminsko lepo razporejeni. Cena se glede na število izbranih modulov prilagaja.

OSNOVNI MODUL

BODIFIT® osnovni fitnes modul zagotavlja temeljna teoretična in praktična znanja in je v kombinaciji z minimalno enim specialnim modulom pogoj za pridobitev licence.

Trener Marko svetuje
MAJ 2024

INDIVIDUALNA VADBA
specialni modul

BODIFIT® specialni modul individualna vadba zagotavlja specifična znanja iz fitnes področja.

Osebni trener Marko kettlebell
JUNIJ 2024

SKUPINSKA VODENA VADBA
specialni modul

BODIFIT® specialni modul skupinska vodena vadba zagotavlja specifična znanja iz področja vodenja skupin.

MAJ 2024

PILATES
specialni modul

BODIFIT® specialni modul pilates vadba zagotavlja specifična znanja iz področja pilatesa.

Burn bootcamp
FEBRUAR 2024

Nadgrajen tečaj po evropskih standardih vključuje:

Nova znanja nikoli niso bila bližje!
Le nekaj stopnic vas loči do cilja!
Čakamo vas na vrhu.

CENIK

Licenca BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR individualna vadba sestoji iz osnovnega modula + specialnega modula individualna vadbe.

Licenca BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR skupinska vodena vadba sestoji iz osnovnega modula + specialnega modula skupinska vodena vadba.

Licenca BODIFIT PILATES UČITELJ  sestoji iz osnovnega modula + specialnega modula pilates mat 1.

Udeleženci lahko opravijo več specialnih modulov. Osnovni modul je temeljna podlaga za pridobitev naziva BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR / UČITELJ, v kombinaciji s specialnim modulom.

Za vsak specialni modul s predhodno opravljenim osnovnim modulom prejmejo ločeno licenco.

Posamezniki, ki želijo nadgraditi svoje znanje, širiti obzorja zaradi lastnega strokovnega dela, lahko izberejo poljuben modul. Ko ga uspešno zaključijo, prejmejo potrdilo o uspešno opravljenem specialnem modulu (ali več le-teh), licenco BODIFIT INŠTRUKTOR /UČITELJ pa zgolj s kombinacijo dveh modulov (osnovnega + specialnega).

DODATNI POPUSTI:

  • člani: -10 %
  • člani z veljavno BODIFIT vadnino: dodatnih -10 %

MOŽNOST PLAČILA NA 3 OBROKE!

POGOJI VRAČILA

  • V primeru celotnega plačila tečaja oz. delnega plačila tečaja in če se tečajnik tečaja ne udeleži, se lahko v določenih primerih del denarja tudi vrne. Pogoj je, da je podana podpisana pisna izjava o odstopu, ki se pošlje na e-naslov akademija@bodifit.net.

VIŠINA VRAČILA

Ne glede na razlog odstopa se tečajniku povrne 80 % celotnega zneska že plačanega tečaja, če se pisna izjava o odstopu poda najpozneje en dan (24 ur) pred začetkom tečaja.

  • Ne glede na razlog odstopa se tečajniku povrne 50 % celotnega zneska že plačanega tečaja, če se pisna izjava o odstopu poda najpozneje v prvem mesecu (30 dni) trajanja tečaja.
  • Če posameznik odstopi od tečaja po prvem mesecu (30 dni) trajanja tečaja, a nima dokazljivega/upravičljivega razloga za izpis, se mu denar ne vrne. Zgolj v izjemnih primerih/okoliščinah je možna individualna obravnava posameznega primera.
  • Če posameznik odstopi od tečaja pred začetkom tečaja zaradi zdravstvenih razlogov oz. zdravstvene nezmožnosti, kar mora izkazati s predložitvijo zdravniškega potrdila, se mu vrne celotno plačilo.
  • Če posamezniki zaradi zdravstvenih težav odstopi med tečajem, se mu zaračuna sorazmerno plačilo za število ur, izvedenih pred odstopom, in administrativni stroški, ki so s tem nastali, preostanek plačila pa se mu vrne. Posameznik, ki mora zaradi zdravstvenih razlogov prekiniti s tečajem, se lahko odloči, da  bo obiskovanje tečaja odložil. V tem primeru poda izjavo o odlogu ter se udeleži naslednjega tečaja, potem ko postane ponovno zdravstveno zmožen.

PRIJAVNICA