fbpx

Prijavi se na tečaj BODIFIT Inštruktor in postani del največje fit družine v Sloveniji. Tečaj je namenjen vsem, ki ljubijo izzive, so družabni in preizkušajo meje svojih sposobnosti ter želijo razviti svoj potencial.

Na BODIFIT tečaju dajemo velik poudarek ne samo teoretičnemu znanju, ampak je v izobraževanje vključenih tudi 45 ur praktičnega izobraževanja na BODIFIT fitnes centrih po Sloveniji. Tako boste iz prve roke in s pomočjo mentorja izvedeli, kako uspešno obravnavati stranko.

BODIFIT tečaj temelji na več kot 20-letnih mednarodnih izkušnjah in sodelovanjih z uspešnimi mednarodno priznanimi organizacijami. Tečaj predstavlja sodoben, utemeljen in strokoven način dela, ki je v skladu s sodobnimi trendi in potrebami današnjega načina življenja.

Licenca je osnova za delovanje znotraj BODIFIT programa. S pridobitvijo licence ste korak bližje temu, da se pridružite ekipi v BODIFIT centrih po vsej Sloveniji.

Tečaj je sestavljen iz  OSNOVNEGA MODULA (TEMELJNA TEORETIČNA in PRAKTIČNA ZNANJA) in VAŠEGA IZBRANEGA MODULA.

BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR - INDIVIDUALNA VADBA

Osvoji napredna znanja za tehnično pravilno izvajanje vaj, nauči se prilagajati vadbo posameznikom in se izpopolni v osebnem pristopu, ki je potreben za delo ena na ena. 

Tečaj za BODIFIT inštruktorja individualne vadbe temelji na osnovnih principih BODIFIT® programa, ki so tesno povezani z osnovami tradicionalnega fitnesa in novostmi v svetu sodobnega fitnesa. Naučili se boste veščin s področja individualne fitnes vadbe – priprava osebnega programa v skladu s cilji in željami stranke ter njenimi trenutnimi sposobnostmi, spremljanje napredka in ustrezno podajanje povratnih informacij ter priprava posamezniku prilagojenega programa napredovanja

Pridobljen naziv – licenca: BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR – INDIVIDUALNA VADBA.

Več...

 

BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR - SKUPINSKA VADBA

Vplivaj na življenja mnogih z varnim in učinkovitim izvajanjem vadb, ki so primerne za širok spekter ljudi. Pokažite ljudem, kako na zabaven in družaben način do FIT počutja!

Naučili se boste ob glasbi in premišljenih ter dovršenih koreografijah vadeče voditi k izboljšanju ali ohranjanju vseh komponent fitnesa (aerobna vadba, mišična moč, vzdržljivost in gibljivost), ki so bistvene za vzdrževanje osnovnega ravnovesja v življenju posameznika. Naučili se boste znanj ter veščin povezanih z vadbo ob glasbi, razumevanje koncepta gibanja ob glasbi in tehnike poučevanja.

Pridobljen naziv – licenca: BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR – SKUPINSKA VADBA 

Več...

BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR - PILATES VADBA

Natančno spoznajte tehnike PILATES vaj in osvojite vsa potrebna znanja za učinkovito vodenje skupinskih in individualnih PILATES vadb.

Pridobite temeljna znanja o prestižni PILATES tehniki (celovito znanje in razumevanje o anatomskem delovanju človeškega telesa v gibanju, specifike gibalnih vzorcev v PILATES tehniki, metodologija vodenja in podajanje verbalnih iztočnic, osnovne vaje z možnostjo nadgradnje ter ustrezne prilagoditve posameznikom) in uporabno praktično znanje za ustrezno načrtovanje in metodiko ter pravilno izvajanje PILATESA oz. za sestavo skupinskega vadbenega programa.

Pridobljen naziv – licenca: BODIFIT FITNES INŠTRUKTOR – PILATES VADBA

Več...

Ponosni smo, da bodo z nami največji strokovnjaki s področja fitnesa, prehrane in medicine, ki vam bodo iz prve roke predali svoje znanje in bogate izkušnje ter vas tako pripravili na nove izzive in priložnosti.

Preveri, kaj pravijo naši tečajniki.

HELENA FABJAN

Všeč mi je bilo, da so bile v vsebine tečaja vključene tudi druge teme (komunikacija, prodaja), zaradi česar sem dobila res veliko znanja ter videla določene stvari tudi z drugega zornega kota.

TINA JASENC

Tečaj za BODIFIT inštruktorja je zelo zanimiv, saj smo se naučili zelo veliko uporabnih stvari. Prisotna je velika strokovnost, vendar pa smo se ob predavanjih tudi veliko nasmejali.

MIHAEL B. KONČAR

Na tečaju BODIFIT inštruktor sem pridobil veliko pomembnih, zanimivih znanj, ki so pomembna oz. uporabna  v fitnesu in tudi v vsakdanjem življenju.

TERMINI IZOBRAŽEVANJA

8. maj 2020!

CENA VKLJUČUJE

6-mesečno vadnino v vseh 7 BODIFIT centrih po Sloveniji, 120 ur predavanj temeljnih teoretičnih in praktičnih znanj, certifikat, potrjen s strani EuropeActive, vse gradivo, 2× opravljanje izpita (pisnega in ustnega), mentorstvo na praksi, opravljanje izpita na izpitnem centru v Domžalah, občasne degustacije med odmori, BREZPLAČNO parkiranje, BODIFIT darilo dobrodošlice.

UGODNOSTI

BODIFIT člani: 20 % BODIFIT člani z veljavno vadnino: še dodatnih 15 % popusta

KRAJ IZVAJANJA

BODIFIT Domžale, Breznikova ulica 17, 1230 Domžale

Prijavnica Postani BODIFIT inštruktor


Osnovni modulModul individualna vadbaModul vodena vadbaModul Pilates


DANE


DANE


GotovinaPo predračunuStrinjam se, da podjetje Victus d.o.o. uporablja moje osebne podatke za potrebe izvajanja programa

Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite. To storite tako, da kliknete na povezavo odjava, ki je vključena v vsak email, ki ga prejmete od nas, ali nas kontaktirate na akademija@bodifit.net

Za prijavo na tečaj prosimo izpolnite obrazec in kliknite na gumb POŠLJI.

Po uspešni prijavi boste na vpisan e-mail naslov prejeli vse informacije v zvezi s plačilom in podrobnosti o pričetku tečaja.

Za vse dodatne informacije nas lahko kontaktirate na akademija@bodifit.net ali na BREZPLAČNO telefonsko številko 080 13 03.