BOLJŠI TRENER

KAJ JE TEČAJ (še) BOLJŠI TRENER?!

KJE?

BODIFIT MENGEŠ, Slovenska cesta 85, 1234 Mengeš

KDAJ?

22. januar 2023

OB KATERI URI?

9.00 - 17.00

(še) BOLJŠI TRENER?!

1-dnevni tečaj za kineziologe, trenerje, inštruktorje

Si trener? Potrebuješ navdih? Želiš osvežiti znanje in spoznati nove pristope dela?
Tečaj BOLJŠI TRENER, ki je kombinacija teorije in prakse, ti bo dal iztočnico, kako postati in ostati v vrhu, med najboljšimi, med tistimi trenerji, ki so pri strankah najbolj iskani.

Kineziologi, trenerji, ki se ukvarjajo z osebnim trenerstvom, individualnim pristopom ali z vodenjem manjših skupin, se srečujejo z najrazličnejšimi težavami:

 • premalo strank,
 • slaba organizacija dela,
 • težave pri odnosu s stranko,
 • neuravnoteženo delovno okolje,
 • nesposobnost dolgoročnega uspešnega sodelovanja in vprašljiv občutek, če s svojim delom sploh delaš resnično pravo stvar.
   
  Tečaj vam bo dal znanja, kako te težave uspešno rešiti. 

KAJ S TEČAJEM PRIDOBITE?

 • Prvi del tečaja je namenjen umetnosti svetovanja, prodaje in organizaciji trenerja. Poudarek je na strokovnem delu, komunikaciji in odkritosti, ki jo mora vsak trener vedno izžarevati.
 • Zakaj je biti trener odgovorno poslanstvo?
 • Kako biti vzor, motivator, animator in brez težav ohraniti profesionalen odnos?
 • Kako biti uspešen pri vodenju svojega posla?
 • Kaj je pomembno za dobro svetovanje strankam in za vzpostavitev zaupnega in dolgoročno uspešnega odnosa z njimi?

  Drugi del tečaja je namenjen programiranju, periodizaciji, planiranju in praktičnim kineziološkim vajam. Osredotočenost je na vprašanjih, ki nastajajo pri delu in v praksi vsakega trenerja ter iskanju rešitev. Predavatelja bosta odgovorila na vsa vprašanja, ki vas kot trenerje pogosto obremenjujejo in na njih ne najdete odgovorov.

  Svoje znanje boste nadgrajevali, poglabljali, širili, utemeljevali, analizirali, aplicirali in raziskovali – postali boste (še) boljši trenerji!

  Naučili se boste obvladovati treba težave managementa v fitnesu, učinkovitost pri prodaji, prepričljivost, uspešnost, nesorazmerje med kvantiteto dela in kakovostjo le-tega …

KDO BO Z VAMI?

Tečaj vodi Marko Geršak, trener, predavatelj, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa, skupinskih vadb in pilatesa ter ustanovitelj BODIFIT programa s priznanimi gosti, strokovnjaki iz področja kineziologije, trenerstva, marketinga, prodaje.  

Na tem tečaju bo gostil predavateljico Polono Gosar, uspešno podjetnico in ambasadorko zdravega življenjskega sloga, master inštruktor za Spinning® in SPINPower® program. Skupaj z njo bo predstavil aktualno pokoronsko problematiko trenerjev, ki se veže na osebni menedžment, prodajo, periodizacijo znotraj treninga in praktičnim delom gibalnih vaj – modifikacij.

 

Na tem tečaju bo gostil predavateljico Polono Gosar, uspešno podjetnico in ambasadorko zdravega življenjskega sloga, master inštruktor za Spinning® in SPINPower® program. Skupaj z njo bo predstavil aktualno pokoronsko problematiko trenerjev, ki se veže na osebni menedžment, prodajo, periodizacijo znotraj treninga in praktičnim delom gibalnih vaj – modifikacij.

 

Zavedati se je treba, kako pomembno je nadgrajevanje, dodatno motiviranje in negovanje obstoječega znanja. Redno moramo širiti svoja obzorja ter poglabljati razumevanje delovanja koncepta treniranja ljudi.

Vabljeni na miselni reset, nov navdih in motivacijo za delo v zimski sezoni 2022/2023.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o udeležbi

Pogosta vprašanja

Cena dvodnevne udeležbe: 180,00 € (+ DDV) 

Cena enodnevne udeležbe: 100,00 € (+ DDV)

*Znesek se poravna po prejetem predračunu in ga je treba poravnati v predvidenem roku.

 • Število mest je omejeno!
 • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
 • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
 • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.