BOLJŠI TRENER

KAJ JE TEČAJ (še) BOLJŠI TRENER?!

KJE?

BODIFIT MENGEŠ, Slovenska cesta 85, 1234 Mengeš

KDAJ?

21. oktober 2023

OB KATERI URI?

9.00 - 17.00

(še) BOLJŠI TRENER?!

1-dnevni tečaj za kineziologe, trenerje, inštruktorje

Si trener? Potrebuješ navdih? Želiš osvežiti znanje in spoznati nove pristope dela?
Tečaj BOLJŠI TRENER, ki je kombinacija teorije in prakse, ti bo dal iztočnico, kako postati in ostati v vrhu, med najboljšimi, med tistimi trenerji, ki so pri strankah najbolj iskani.

Kineziologi, trenerji, ki se ukvarjajo z osebnim trenerstvom, individualnim pristopom ali z vodenjem manjših skupin, se srečujejo z najrazličnejšimi težavami:

  • premalo strank,
  • slaba organizacija dela,
  • težave pri odnosu s stranko,
  • neuravnoteženo delovno okolje,
  • nesposobnost dolgoročnega uspešnega sodelovanja in vprašljiv občutek, če s svojim delom sploh delaš resnično pravo stvar.

 

Tečaj vam bo dal znanja, kako te težave uspešno rešiti. 

KAJ S TEČAJEM PRIDOBITE? 

Tečaj je sestavljen iz treh delov. 

Predavanje: Management kakovosti v fitnesu
Na tem predavanju izveste, kaj je kakovost v fitnesu, kako se kvaliteta definira, ustvarja, nadzira in vzdržuje. Izveste, kaj je potrebno narediti za uvedbo kakovostnega upravljanja procesov, storitev in produktov v fitnesu, od individualnega treninga, preko dela vsakega zaposlenega do vodstvene organizacije, ki uspešno vodi fitnes klub za ohranjanje kakovosti. Ugotovite, kako vam lahko pri tem pomagajo mednarodni standardi ISO za vodenje kakovosti.

Skupinski mojstrski tečaj: Terapevtski fitnes
Današnji sodobni človek je zaradi načina življenja, količine obveznosti in vsebin, digitalizacije in pomanjkanja naravnega gibanja odtujen od svojega telesa. Zaradi tega se težave s telesom in počutjem v telesu množijo tudi pri ljudeh, ki sicer telovadijo. Danes mora vsaka vadba, osebna ali skupinska, vsebovati vsaj nekaj elementov terapevtskega fitnesa, nevrogene vadbe, ki vrača pozornost telesu, prebuja občutke in gibanje, poglablja dihanje, aktivira blokirano energijo in nedejavne dele telesa, popravlja motnje. Na tem mojstrskem tečaju poskusite občutiti, kako pomagati sebi in svojim strankam, da se boste res dobro počutili. To bomo storili skupaj, na skupinski vadbi terapevtskega fitnesa, kjer se bomo telo spoznavali skozi gibanje.

Delavnica: Individualna obravnava v fitnesu v podporo zdravju
Kakovostni trenerji se odlikujejo po predanosti in znanju, odlični diagnostiki telesnih disfunkcij, popolni tehniki in prikazu vaj. Nenazadnje pa tudi po dobrih inštrukcijah ter nenadomestljivi asistenci, ki ozavešča gibanje in aktivacijo, po različnih vajah in metodah, ki jih prilagajamo individualno, za vsako stranko posebej. Vse to in seveda tudi dobro načrtovanje, programiranje in izvedbo vadbenih procesov, ki vodijo do zdravja in odličnih rezultatov strank. Izboljševanje kakovosti vašega dela je za fitnes trenerja vseživljenjsko delo, zato ne zamudite seminarja, ki ga vodi profesorica Nina Anđelković, ki je celotno delovno dobo v fitnesu posvetila razvoju kakovosti. Po tem seminarju boste bogatejši za množico principov, vaj, metod in pomoči, ki jih lahko že jutri uporabite pri svojem vsakodnevnem delu.

KDO BO Z VAMI?

Nina Anđelković, direktorica Fitnes akademije, profesor fitnesa in glavni trener Ninas fitnes teama. Je mednarodni pedagog in predavatelj fitnesa, aerobike, pilatesa in joge.

NINA ANĐELKOVIĆ prihaja iz Beograda, kjer je tudi diplomirala na Fakulteti za šport in telesno vzgojo.  Njena magistrska naloga nosi naslov »Upravljanje kakovosti v fitnesu«, kar je tudi njeno življenjsko poslanstvo. Leta 1999 je ustanovila fitnes klub NINAS, ki je več kot 15 let deloval na več kot 15 lokacijah. Izobraževala in delala je z več tisoč trenerji in organizirala številne javne tečaje, predstavitve, seminarje in delavnice v Srbiji in po svetu. Z ekipo najboljših trenerjev je ustanovila Fitnes akademijo, ki je najstarejša izobraževalna ustanova v regiji, do danes pa je izobrazila in uradno potrdila že 42 generacij inštruktorji fitnesa na področjih: pilates, aerobika, funkcionalni cross training, step, kick, joga, osebno trenerstvo in zdravstvena kondicija.

Vzporedno z zasebnim delom je Nina 13 let delala tudi kot profesorica na Visoki šoli za šport in 5 let na Športni akademiji na predmetih: fitnes, rekreacija, smučanje, plavanje in fitnes. Je avtorica številnih prispevkov, seminarjev in projektov ter organizator številnih fitnes dogodkov v Srbiji in regiji.

Je ena izmed ustanoviteljev in generalna sekretarka Združenja licenciranih fitnes inštruktorjev in trenerjev (ALFIT). Ob tem pa tudi ustanoviteljica srbskega uradnega licenciranja v fitnesu v okviru Nacionalne zveze za rekreacijo in fitnes Srbija.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o udeležbi

Pogosta vprašanja

Cena udeležbe: 120,00 € (+ DDV) 

*Znesek se poravna po prejetem predračunu in ga je treba poravnati v predvidenem roku.

  • Število mest je omejeno!
  • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.