BOLJŠI TRENER vol. 10

(še) BOLJŠI TRENER?!

KJE?

BODIFIT Maribor, Tržaška 65, Maribor

KDAJ?

13. februar 2022

OB KATERI URI?

9.00 - 17.00

(še) BOLJŠI TRENER?!

Si trener? Potrebuješ navdih?

Vsi potrebujemo kdaj pospešek, dodatno motivacijo, spodbudo, navdih in nove ideje.


Za uspešno osvežitev je treba posamezno aktualno temo obravnavati načrtno, sistematično, dovolj razširjeno in poudarjeno.

[Nivo strokovnosti je še marsikje v Sloveniji nezadovoljiv, kar lahko posledično prinaša nezadovoljstvo vadečih, članov, vodstva in nenazadnje nezadovoljivo poslovanje.]

 

Pri nas je veliko kadra, ki opravi osnovno izobraževanje
za fitnes ali rekreacijo, kar bi sicer naj zadovoljilo osnovno potrebo po strokovnosti. A vsi, ki se kot trenerji aktivno ukvarjamo s strankami, vemo, da redno potrebujemo nova izobraževanja, nova znanja, nove metode in pristope, motivacijo, navdih, osvežitev ter novosti.

 

Fitnes industrija je hitro razvijajoča se in nenehno spreminjajoča se panoga. To delovno okolje obsega storitve osebnega značaja in druge aktivnosti, dejavnosti, s katerimi skrbimo za boljše počutje ljudi. Kot trenerji imamo možnost izjemno pozitivno vplivati na veliko število strank/vadečih.

 

Trenerji, inštruktorji, ki se ukvarjajo z osebnim trenerstvom, individualnim pristopom ali z vodenjem majših skupin, se srečujejo z najrazličnejšimi težavami:

         premalo strank,

        slaba organizacija dela,

        težave pri odnosu s stranko,

       neuravnoteženo delovno okolje,

–   nesposobnost dolgoročnega uspešnega    sodelovanja in

  vprašljiv občutek, če s svojim delom sploh delaš    resnično pravo stvar.

 

Obvladovati je treba težave managementa v fitnesu, učinkovitost pri prodaji, prepričljivost, uspešnost, nesorazmerje med kvantiteto dela in kakovostjo le-tega…

 

Zavedati se je treba, kako pomembno je nadgrajevanje, dodatno motiviranje in negovanje obstoječega znanja. Redno moramo širiti svoja obzorja ter poglabljati razumevanje delovanja koncepta treniranja ljudi.

 

Pridružite se dvodnevnemu tečaju, ki ga bo vodil mednarodno priznan trener Marko Geršak, ustanovitelj in vodja BODIFIT tečaja »FITNES INŠTRUKTOR«, ki je edini slovenski tečaj potrjen oz. verificiran s strani evropske organizacije, ki predstavlja celoten evropski fitnes sektor – EuropeActive

VSEBINA DELAVNICE

Prvi del tečaja bo namenjen umetnosti svetovanja, prodaje in organizaciji trenerja. Poudarek bo na strokovnem delu, komunikaciji in odkritosti, ki jo mora vsak trener vedno izžarevati.

 

§  Zakaj je biti trener odgovorno poslanstvo?

§  Kako biti vzor, motivator, animator in brez težav ohraniti profesionalen odnos?

§  Kako biti uspešen pri vodenju svojega posla?

§  Kaj je pomembno za dobro svetovanje strankam in za vzpostavitev zaupnega in dolgoročno uspešnega odnosa z njimi?

 

Drugi del tečaja je namenjen programiranju, periodizaciji, planiranju in praktičnim kineziološkim vajam. Osredotočimo se na vprašanja, rešitve, ki nastajajo pri delu in v praksi vsakega trenerja. Poskušali bomo odgovoriti na vsa vprašanja, ki nas kot trenerje pogosto obremenjujejo in na katera se sami težko dokopljemo do odgovorov.

 

 

Skupaj bomo nadgrajevali, poglabljali, širili, utemevali, analizirali, aplicirali in raziskovali – postali bomo (še) boljši trenerji!

KDO JE MARKO GERŠAK?

Je trener, predavatelj, mednarodno priznan strokovnjak na področju fitnesa, skupinskih vadb in pilatesa ter ustanovitelj BODIFIT programa.

 

Teče že tretje desetletje  njegovega profesionalnega dela na področju gibanja in dobrega počutja. Že več kot 25 let predaja znanje na tečajih, delavnicah, masterclassih, konvencijah in simpozijih v Sloveniji in tujini. Velja za pionirja osebnega trenerstva in utemeljitelja sodobnih tehnik skupinskih vadb v Sloveniji. Od leta 2003 pa je tudi predstavnik in inštruktor organizacije PILATES INSTITUTE Slovenija.

 

Marko je vodja BODIFIT programa, pod okriljem katerega uspešno deluje več kot 100 strokovno usposobljenih inštruktorjev, trenerjev in drugih strokovnih sodelavcev po vsej Sloveniji. Je lastnik sedmih BODIFIT centrov.

 

V svojih centrih nenehno uri in pripravlja sodobno ekipo vrhunsko usposobljenih strokovnjakov na področju fitnesa, športnega treniranja, joge in pilatesa.

Leta 2020 je bil izbran za ambasadorja »EREPS« organizacije, ki je krovna evropska organizacija oziroma krovni evropski register trenerjev in drugih strokovnih sodelavcev za področje fitnesa. S tem sta Slovenija in BODIFIT dobila potrditev za strokovno delo na evropskem in svetovnem nivoju.

Sam verjame v timsko delo, v sodelovanje s strokovnjaki z različnih področij medicine, prehrane, psihologije in športa, saj se zaveda, da lahko le na tak način, tj. kompleksen in večplasten, zagotovi največji uspeh in napredek. Verjame in vé, da je samo v ekipi, v kateri so povezani enakomisleči, moč.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o udeležbi

Pogosta vprašanja

Cena dvodnevne udeležbe: 180,00 € (+ DDV) 

Cena enodnevne udeležbe: 100,00 € (+ DDV)

*Znesek se poravna po prejetem predračunu in ga je treba poravnati v predvidenem roku.

  • Število mest je omejeno!
  • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.