tečaj BOLJŠI FITNES TRENER

KAJ JE TEČAJ (še) BOLJŠI FITNES TRENER?!

KJE?

BODIFIT Celje, Mariborska cesta 119, Celje

KDAJ?

9. marec 2024

CENA?

150€ (+ddv) obnovitev tečaja, sicer 220€ (+ddv)

(še) BOLJŠI TRENER?!

1-dnevni tečaj za kineziologe, trenerje, inštruktorje

Si trener? Potrebuješ navdih? Želiš osvežiti znanje in spoznati nove pristope dela?
Tečaj BOLJŠI TRENER, ki je kombinacija teorije in prakse, ti bo dal iztočnico, kako postati in ostati na vrhu, med najboljšimi, med tistimi trenerji, ki so pri strankah najbolj iskani.

Kineziologi, trenerji, ki se ukvarjajo z osebnim trenerstvom, individualnim pristopom ali z vodenjem manjših skupin, se srečujejo z najrazličnejšimi težavami:

  • premalo strank,
  • slaba organizacija dela,
  • težave pri odnosu s stranko,
  • neuravnoteženo delovno okolje,
  • nesposobnost dolgoročnega uspešnega sodelovanja in vprašljiv občutek, če s svojim delom sploh delajo »pravo« stvar.

 

Tečaj vam bo dal znanja, kako vse te težave uspešno rešiti, kako se jih za vedno osvoboditi.

KAJ S TEČAJEM PRIDOBITE? 

Tečaj je sestavljen iz treh delov. 

Predavanje: Management kakovosti v fitnesu

Izvedeli boste, kaj pomeni kakovost v fitnesu, kako se jo definira, ustvarja, nadzira in vzdržuje. Izvedeli boste, kaj je treba narediti za uvedbo kakovostnega upravljanja procesov, storitev in produktov v fitnesu od individualnega treninga, preko dela vsakega zaposlenega do vodstvene organizacije, ki uspešno vodi fitnes klub za ohranjanje kakovosti. Spoznali boste, kako vam lahko pri tem pomagajo mednarodni standardi ISO za vodenje kakovosti.

 

Skupinski mojstrski tečaj: Terapevtski fitnes

Današnji sodobni človek je zaradi načina življenja, količine obveznosti in vsebin, digitalizacije in pomanjkanja naravnega gibanja odtujen od svojega telesa. Prav zato se težave s telesom in počutjem v telesu množijo tudi pri ljudeh, ki sicer telovadijo. Danes mora vsaka vadba, osebna ali skupinska, vsebovati vsaj nekaj elementov terapevtskega fitnesa, nevrogene vadbe, ki vrača pozornost telesu, prebuja občutke in gibanje, poglablja dihanje, aktivira blokirano energijo in nedejavne dele telesa, popravlja motnje. Na tem mojstrskem tečaju boste poskusili občutiti, kako pomagati sebi in svojim strankam, da se boste res dobro počutili. To bomo storili skupaj na skupinski vadbi terapevtskega fitnesa, kjer bomo telo spoznavali skozi gibanje.

 

Delavnica: Individualna obravnava v fitnesu v podporo zdravju

Kakovostni trenerji se odlikujejo po predanosti in znanju, odlični diagnostiki telesnih disfunkcij, popolni tehniki in prikazu vaj; nenazadnje pa tudi po dobrih inštrukcijah, nenadomestljivi asistenci, ki ozavešča gibanje in aktivacijo, ter po različnih vajah in metodah, ki jih prilagajajo individualno, tj. za vsako stranko posebej. Ob vsem tem je ključno tudi dobro načrtovanje, programiranje in izvedba vadbenih procesov, ki vodijo do zdravja in odličnih rezultatov strank. Izboljševanje kakovosti vašega dela je za fitnes trenerja vseživljenjsko delo, zato ne zamudite seminarja, ki ga vodi profesorica Nina Anđelković, ki je celotno delovno dobo v fitnesu posvetila razvoju kakovosti. Po tem seminarju boste bogatejši za množico principov, vaj, metod in učinkovitih rešitev, ki jih lahko že jutri uporabite pri svojem vsakodnevnem delu.

KDO BO Z VAMI?

Marko Geršak je trener fitnesa, skupinskih vadb in pilatesa. Kot mednarodni strokovnjak deluje v vlogi predavatelja, demonstratorja in promotorja FIT načina življenja. Je ustanovitelj največje slovenske fitnes organizacije BODIFIT® program, pod katero deluje tudi BODIFIT® Akademija, in koordinator več kot 80 strokovnih sodelavcev na področju rekreacije, športa in medicine. Že več kot 25 let njegovega dela je obrodilo kar nekaj sadov, a ima, kot sam pravi, še zmeraj občutek, da je komaj na začetku širjenja svoje filozofije. Je bil izbran na krovnem evropskem nivoju organizacije European Register of Exercise Professionals (EREPS), ki predstavlja strokovni kader na področju EU in sveta, za naziv EREPS AMBASADOR , kar je velika čast in potrditev trdega, vztrajnega in potrpežljivega dela na fitnes področju.

Trener Marko svetuje

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o udeležbi

Pogosta vprašanja

  • Število mest je omejeno!
  • Tečaj poteka v srbskem jeziku. 
  • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

Da, 10 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.