BURN BOOTCAMP

KJE?

TBA

KDAJ?

TBA

OB KATERI URI?

09.00 - 17.00

KAJ JE BODIFIT® BURN BOOTCAMP?

 

Gre za popularno razgibano tako imenovano funkcionalno vadbo pod vodstvom izkušenih inštruktorjev, ki temelji na večdimenzionalnem gibanju. Vadba ni primerna za začetnike.
Poudarek je na razvoju vseh motoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd. Vadba s svojim visokointenzivnim učinkom izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu. Gre torej za vadbo, ki pospešeno pomaga preoblikovati telo. Izrazit po tej vadbi je občutek zadovoljstva, obenem pa vadba pomaga blažiti stress in premagovati vsakodnevne obremenitve.
Vadba je popolno dopolnilo aktivnim rekreativcem, rekreativnim športnikom, profesionalnim športnikom in drugim bolje treniranim posameznikom, ki želijo izboljšati funkcionalnost telesa

KAKO POTEKA LICENČNI TEČAJ BURN BOOTCAMP?

 

Licenčni tečaj je sestavljen iz licenčnega in programskega dela.

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v šesnajstih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor, trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

BODIFIT® BURN ZVRSTI


So skupek vodenih skupinskih vadb, ki dosegajo maksimalne obremenitve na telo. Pomeni, da z varnim pristopom pripravimo telo na visoke intenzivnosti, maksimalen srčni utrip pod prilagojenimi, nadzorovanimi pogoji. Za takšne vadbene zvrsti je značilna velika poraba kalorij in pospeševanje delovanja metabolnih procesov v telesu, kar posledično daje vadečim po vadbi dober poživljajoč občutek utrujenosti, hkrati pa povzroči povečano porabo odvečne energije v telesu (povečan FAT BURNING EFFECT). »BURN« zvrsti so primerni za napredne vadeče.

NOVA ZNANJA NA TEČAJU?

 • Spoznali boste temelje te prvinske in funkcionalne vadbe,
 • usvojili vse poudarke razvoja posameznih motoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd.,
 • zvedeli boste, zakaj in kako ta vadba s svojim visokointenzivnim učinkom izrazito vpliva na metabolične procese v telesu, ki so odgovorni za pospešeno porabo energijskih zalog v telesu (preoblikovanje telesa),
 • razkrili vam bomo natančno določen in širok nabor učinkovitih vaj ter veliko možnosti prilagajanja, zaradi česar je ta vadbo vedno v trendu, zanimiva in spektakularna,
 • nenazadnje – pod kožo vam bo zlezla navdušujoča aktualna glasba, ki spodbudi, motivira, da stisnemo iz sebe še zadnje atome moči,

 Pridobite znanje za vodenje tega izjemno učinkovitega vadbenega režima BURN BOOTCAMP ter sebi in svojim strankam ponudite visokointenziven in kompleksen trening, ki zagotavlja rezultate in popolno navdušenje nad vadbo.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o opravljenem tečaju

darilo

Pogosta vprašanja

Licenčni tečaj: 180,00 € (+ DDV) 

Programski tečaj: 100,00 € (+ DDV)

*Znesek se poravna po prejetem predračunu in ga je treba poravnati v predvidenem roku

 • Število mest je omejeno.
 • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
 • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
 • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
 • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli.
 • Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.