fbpx
20
Apr

VADBA Z DRSNIKI

09:00 - 17:00
Drsniki so sodoben, multifunkcionalen pripomoček, ki ga lahko uporabljamo v najrazličnejših vadbenih prostorih, parketu in dejansko se pretvorijo v visoko uporaben pripomoček, ki ga ne morejo nadomestiti še tako izpopolnjene fitnes naprave.
20
Apr

POWER JUSTFIT

09:00 - 17:00
POWER JUSTFIT® programe izvajamo vsake tri mesece. Namenjeni so že obstoječim POWER JUSTFIT® inštruktorjem, da ti izpopolnijo že osvojeno znanje in se obenem seznanijo z novim programom in drugimi novitetami.
12
Maj

BURN HIIT

09:00 - 17:00
Bistvo koncepta BURN HIIT je kombinacija visoko intenzivnega intervalnega treninga in tabata protokola – kandidatu predstavimo smernice za različne tipe vadečih glede na telesno pripravljenost.
18
Maj

FUSION BALANCE

09:00 - 17:00
Na tečaju kandidat spozna osnove FUSION BALANCE vadbe in temelj programa – pravilna telesna drža.
19
Maj

SHAPE TNZ

09:00 - 17:00
Koncept je zasnovan na ideji učinkovitega oblikovanja telesa in krepitve mišic.
19
Maj
Večina današnjega prebivalstva trpi za neke vrste kroničnimi oz. akutnimi bolečinami, ki jim preprečujejo pravilno delovanje. Ko sta prisotna bolečina ali nelagodje, prihaja do različnih kompenzacij na ravni telesa, ki jih pozneje možgani prevzamejo...
25
Maj

BURN BOOTCAMP

09:00 - 17:00
KAJ JE BURN BOOTCAMP? Gre za popularno razgibano tako imenovano funkcionalno vadbo, ki temelji na večdimenzionalnem gibanju. Poudarek je na razvoju vseh motoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd. Vadba s...
26
Maj

SHAPE DANCE

09:00 - 17:00
Pridružite se enodnevnemu tečaju, ki vam bo dal navdih, nove informacije glede vodenja, komunikacije in metodično zasnovane gradnje koreografije.
01
Jun
Na preprost, metodičen, progresivno izpeljan način se nam bo na tem tečaju predstavila uporaba teh vsestranskih, uporabnih in dostikrat nepravilno uporabljenih trakov.
08
Jun
Praktična delavnica na osnovi ene najbolj prodornih knjig, ki vam zaupa skrivnosti, kako sami postati najboljši in najbolj učinkovit mehanik lastnega hrbta! Knjiga enega najbolj priznanih strokovnjakov za hrbtenico na svetu – dr. Stuarta...
09
Jun

SHAPE STEP

09:00 - 17:00
Pri tej vadbi boste zasledili najrazličnejše plesne gibe, klasične step vaje, položaje in tudi ogromno drugih zabavnih gibanj, ki spominjajo na različne glasbene, plesne stile in tehnike.
22
Jun

FUSION PILATES

09:00 - 17:00
Osvojite LICENCO FUSION PILATES na enodnevnem tečaju z Markom Geršakom, mednarodnim strokovnjakom ustanoviteljem BODIFIT® programa, trenerjem fitnesa, vodenih vadb, pilatesa in joge in mednarodnim prezenterjem.