fbpx
23
Mar

FUSION YOGA

09:00 - 17:00
V tem vadbenem programu se vrhunsko prepletajo dovršene tehnike joge ter premišljeno dodani koncepti moderne fitnes vadbe. Celota je dinamična in tekoča vadbena oblika, s katero dosegamo ključne rezultate – moč, osredotočenost in harmonijo.
13
Apr
Po tečaju boste razumeli, kaj povzroča bolečine hrbtenice, kako lahko ukrepate in pomagate v kratkem časovnem obdobju.
13
Apr

MK PILATES BARRE

09:00 - 17:00
Gre za posebno skupinsko gibanje, ki združuje vaje, ki jih navdihujejo repertoarji baleta, pilatesa in razteznih vaj.
14
Apr

MK PILATES WORKSHOP

09:00 - 17:00
Za vse sladokusce tega prestižnega vadbenega režima, kjer vas bo Michael King popeljal na posebno vadbeno pustolovščino.
20
Apr

POWER JUSTFIT

09:00 - 17:00
POWER JUSTFIT® programe izvajamo vsake tri mesece. Namenjeni so že obstoječim POWER JUSTFIT® inštruktorjem, da ti izpopolnijo že osvojeno znanje in se obenem seznanijo z novim programom in drugimi novitetami.
20
Apr

VADBA Z DRSNIKI

09:00 - 17:00
Drsniki so sodoben, multifunkcionalen pripomoček, ki ga lahko uporabljamo v najrazličnejših vadbenih prostorih, parketu in dejansko se pretvorijo v visoko uporaben pripomoček, ki ga ne morejo nadomestiti še tako izpopolnjene fitnes naprave.
26
Apr

SHAPE DANCE

09:00 - 17:00
Pridružite se enodnevnemu tečaju, ki vam bo dal navdih, nove informacije glede vodenja, komunikacije in metodično zasnovane gradnje koreografije.
27
Apr

DIGITALNI MARKETING

10:00 - 15:00
Na tečaju z Urošem Anđelkovićem boste iz prve roke izvedeli kako lahko sami ustvarite kakovostno vsebino za socialna omrežja.Ta tečaj vas bo naučil pomembnosti digitalnih vsebin in kako, kje in kdaj jih uporabiti.
27
Apr
Seminar vključuje predavanje, masterclass delavnico in praktične vaje ki jo vodi Nina Anđelković (Stojadinović) iz Beograda, dolgoletni mednarodni pedagog na področju fitnesa z 20-letnimi predavalnimi, predstavitvenimi, vodstvenimi in coaching izkušnjami v fitnesu.
28
Apr
Na tem seminarju boste izboljšali svoje poznavanje anatomije hrbtenice in okoliških sklepov (ramena in kolka), ne glede na vaše predhodno znanje. Spoznali boste biomehaniko in analizo vseh gibanj hrbtenice in okoliških sklepov, ugotovili boste,...
11
Maj

FUSION BALANCE

09:00 - 17:00
Na tečaju kandidat spozna osnove FUSION BALANCE vadbe in temelj programa – pravilna telesna drža.
12
Maj

BURN HIIT

09:00 - 17:00
Bistvo koncepta BURN HIIT je kombinacija visoko intenzivnega intervalnega treninga in tabata protokola – kandidatu predstavimo smernice za različne tipe vadečih glede na telesno pripravljenost.
19
Maj

SHAPE TNZ

09:00 - 17:00
Koncept je zasnovan na ideji učinkovitega oblikovanja telesa in krepitve mišic.
25
Maj

BURN BOOTCAMP

09:00 - 17:00
KAJ JE BURN BOOTCAMP? Gre za popularno razgibano tako imenovano funkcionalno vadbo, ki temelji na večdimenzionalnem gibanju. Poudarek je na razvoju vseh motoričnih sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd. Vadba s...
01
Jun
Na preprost, metodičen, progresivno izpeljan način se nam bo na tem tečaju predstavila uporaba teh vsestranskih, uporabnih in dostikrat nepravilno uporabljenih trakov.
09
Jun

SHAPE STEP

09:00 - 17:00
Pri tej vadbi boste zasledili najrazličnejše plesne gibe, klasične step vaje, položaje in tudi ogromno drugih zabavnih gibanj, ki spominjajo na različne glasbene, plesne stile in tehnike.
22
Jun

FUSION PILATES

09:00 - 17:00
Osvojite LICENCO FUSION PILATES na enodnevnem tečaju z Markom Geršakom, mednarodnim strokovnjakom ustanoviteljem BODIFIT® programa, trenerjem fitnesa, vodenih vadb, pilatesa in joge in mednarodnim prezenterjem.
22
Mar
Kako do večje prepoznavnosti in strank s pomočjo Facebooka in Instagrama? Triki in načini ciljanja končnih uporabnikov? Kako izkoristiti moč algoritmov? Kakšna so pravila oglaševanja? Vse to in še več boste izvedeli na tečaju...