fbpx

EUROFIT FEST 2019

Začetek

9:00 dop

marec 9, 2019

Konec

5:00 pop

marec 10, 2019

Naslov

ŠPORTNI CENTER MEDVODE

EUROFIT FEST 2019

Pripnite pasove, globoko vdihnite in se prepustite pozitivni energiji. Pridružite se magični avanturi in z nami dihajte v ritmu gibanja!

Magična avantura?! Zakaj?

Fitnes industrija je ena najhitreje rastočih panog v modernem svetu, kar niti ne preseneča. Ljudje se vsakodnevno srečujejo s strahom pred neuspehom, stresom in posledično obremenitvam, ki jim na dolgi rok niso kos. Način življenja in predvsem dela jih sili k neuravnoteženi prehrani, pomanjkanju počitka in gibanja. Ujeti v rutino vsakdanjika, menijo, da je drugačen ritem življenja iluzija.

Marsikdo s pomočjo fitnesa oziroma organizirane vadbe uspe stopiti iz okvirjev destruktivnega ritma vsakdanjika. Takrat se iluzija pretvori v magijo. Magičen je namreč občutek uravnoteženega načina življenja, dobrega počutja, spočitosti in naspanosti ter uresničenih ambicij. Magično bo na letošnjem dogodku EUROFIT® FEST, ker letos pričakujemo še več za nove podvige pripravljenih posameznikov.

TEKMOVANJA

Na dogodku lahko posamezniki ali skupine sodelujejo in preverjajo sposobnosti na treh tekmovanjih.

NEWCOMER CONTEST

Že četrto leto zapovrstjo organiziramo evropsko tekmovanje za inštruktorja leta “NEWCOMER CONTEST 2019”.

Posamezniki lahko predstavijo svoje delo množici in osvojijo naziv NAJBOLJŠI INŠTRUKTOR LETA!

SHOW GROUP PERFORMANCE

Show Group Performance je odlična priložnost, da predstavite svojo skupino pred veliko EUROFIT FEST množico.

S tem športno-rekreativno obarvanim tekmovanjem želimo spodbuditi vse rekreativne in profesionalne skupine, da se predstavijo na velikem fitnes dogodku in s tem doprinesejo k promociji gibanja in skrbi za zdravje v Sloveniji, hkrati pa tudi k promociji Slovenije v Evropi.

BODIFIT ATHLETE COMPETITION

Bodifit Athlete Competition je preizkušnja osnovnih zmogljivosti, ki so jo rekreativno aktivni pridobili skozi čas svojih treningov. Cilj tekmovanja je pod nadzorom strokovnjakov preveriti svoje zmogljivosti in najti pravo pot do svojega fitnes ravnovesja.

DOBRODELNOST

EUROFIT FEST je tudi dobrodelna zgodba, v sklopu dogodka se namreč povezujemo z lokalnimi organi in s finančnimi sredstvi, ki jih v okviru dogodka zberemo, pomagamo gibalno oviranim osebam, da imajo ti lažji in lepši vsak dan.