LICENČNI TEČAJ FUSION PILATES

FUSION PILATES

KJE?

BODIFIT Maribor, Tržaška cesta 65, 2000 Maribor

KDAJ?

12. november 2023

OB KATERI URI?

9:00-17:00

KAJ JE BODIFIT® FUSION PILATES?

Je popolna vadba tako za začetnike kot tudi za napredne vadeče. Na preprost vadečemu prijazen način se različni preventivni PILATES pristopi in PILATES PRINCIPI prepletajo in zgradijo ultimativno vadbo za izboljšanje aktivacije jedra telesa, mišičnega tonusa in telesne drže.

Je idealna vadba za ljudi s prilagojeno telesno držo, neaktivnimi mišicami zaradi neaktivnosti in pretiranega sedenja. Vadba, ki osvobodi vadečega, če se le-ta prepusti tej preprosti, a učinkoviti kombinaciji gibanj in prilagojenim PILATES vajam. Vadba je primerna za žensko in izrazito koristna za moško populacijo.

Izvajajo jo lahko vse generacije: od otrok pa do starejših seniorjev in vseh vmes, pomembno je samo, da vadeči razume pomen gibanja.

KAKO POTEKA LICENČNI TEČAJ FUSION PILATES?

Licenčni tečaj je sestavljen iz licenčnega in programskega dela.

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v sklopu delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor ali trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

V programskem delu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

BODIFIT® FUSION ZVRSTI

BODIFIT® FUSION zvrsti so vadbeni produkt, kako ljudi, ki živijo v tem hektičnem okolju, potegniti proč in jih vsaj malo približati sebi. So vadbene zvrsti, ki se posvečajo nadzoru gibanja, dihanja in zavedanja tukaj in sedaj v prostoru in na tem svetu. Te vadbe so zmesi različnih vadbenih tehnik s podobnimi lastnostmi in imajo blagodejne učinke na um in na telo.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o opravljenem licenčnem tečaju

darilo

NOVA ZNANJA NA TEČAJU?

  • Spoznali boste temelje vadbe, v kateri se prepletajo spektakularne vadbene zvrsti, kot so osnova in jedro pilatesa, mešanica različnih yoga stilov in esenca tai chia in v sledeh feldenkrais tehnika,
  • razkrili vam bomo kompilacijo gibanj in tehnik, ki so logično in energetsko povezane v harmonično ter predvsem učinkovito celoto,
  • na tečaju boste prejeli specializirano znanje o analizi telesne drže strank, pravilni tehniki dihanja, modifikacijah ter sestavi vadbenih programov,
  • usvojili boste tehniko vzpostavljanja vezi med obstoječo držo in občutkom zavedanja lastne anatomije.


Pridobite znanje za vodenje vadbe, katere pomemben del predstavljajo tehnika dihanja, poseben ritem in obvladovanje telesa ob popolni koncentraciji pri izvajanju posamezne vaje. Tečaj je namenjen vsem, ki želite ponoviti osnove, nadgraditi svoje obstoječe znanje kakor tudi za popolne začetnike v pilates svetu.

Pogosta vprašanja

Licenčni tečaj (pridobivanje licence – prvič na tečaju: izpit, osnove vadbe + program): 180,00 € (+ DDV).

Licenčni tečaj (obnavljanje licence – ponovna udeležba na tečaju: nov program, nadgradnja, osvežitev): 120,00 € (+ DDV). 

• Število mest je omejeno.
• Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
• Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
• Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
• S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli.
• Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Da, 10 % popusta ob prijavi in plačilu dveh ali več licenčnih tečajev. 

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.