fbpx

FUSION YOGA - PRESTAVLJENA

Na vseh nas je, da ravnamo odgovorno do sebe in drugih. Zato smo se odločili za prestavitev tečaja.
Vsi, ki imate nenehno željo po lastnem izboljševanju in pozitivnem vplivanju oz. motiviranju drugih –> ko se bo situacija pomirila in bomo lahko z gotovostjo potrdili nove datume tečaja, vas bomo o tem vsekakor obvestili.  

 

KAJ JE FUSION YOGA?

YOGA je svetovni gibalni, duhovni, način življenja – fenomen. V zadnjih letih se je povečalo število tehnik, pristopov in vadbenih zvrsti YOGE. Te številke presegajo pričakovanja. Mnogokrat so te trendne zvrsti, ki so produkt našega okolja, prekompleksne, prezahtevne za posameznike.

Pri BODIFITu smo povezali sodobne trende fitnesa z različnimi pristopi YOGA tehnik in principov. Ta kombinacija se je izkazala za popolno in dovršeno, vadečim izjemno prijazno, ugodno tehniko. Sodobni trendi fitnesa, kineziološki pristopi, premešani in združeni z esenco HATHA, VINJASA in drugih tipov aktualnih zvrsti YOGE, so produkt, ki ga uporabljamo kot recept za našo popolno FITNES jed.

FUSION YOGA je kompleksen pristop do telesa vadečega, njegovega fizičnega in duhovnega ravnovesja. Vadbo priporočamo aktivnim rekreativcem in ljubiteljem »body & mind« vadbenih zvrsti!

KAJ JE FUSION YOGA LICENCA?

LICENČNI DAN (8 ur)

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v osmih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci v času veljavne licence lahko usposobljen inštruktor, trener do poteka licence javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo.

KAJ JE FUSION YOGA PROGRAM?

PROGRAMSKI DAN (8 ur)

Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti.

Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

KAKO SE PRIJAVIM?

Izpolnite prijavni obrazec.

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

KANDIDAT PREJME

  • Strokovno gradivo.
  • Darilo.
  • Potrdilo o opravljeni licenci in opravljenem programu.

CENA

LICENCA IN PROGRAM: 180,00 eur (+ddv)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

POSEBNOSTI

  • Za izvajanje programa je potrebna predhodno opravljena licenca.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

UGODNOSTI

20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

 

KRAJ TEČAJA

BODIFIT DOMŽALE | Breznikova ulica 17 | 1230 Domžale

DATUM

Na vseh nas je, da ravnamo odgovorno do sebe in drugih. Zato smo se odločili za prestavitev tečaja.
Vsi, ki imate nenehno željo po lastnem izboljševanju in pozitivnem vplivanju oz. motiviranju drugih –> ko se bo situacija pomirila in bomo lahko z gotovostjo potrdili nove datume tečaja, vas bomo o tem vsekakor obvestili.  

MNENJA TEČAJNIKOV

ASJA PAJK
Prvič sem se srečala z FUSION YOGO bližje in mi je bilo super, ker je bilo podano na način »fitnesa«, da smo lahko razumeli. Odkrili smo, kar nekaj svojih šibkih točk in moram reči, da človek dobi močno motivacijo, da te stvari okrepimo. Tečaj, bi priporočila vsakemu, ki uči vse body&mind vadbe, saj je veliko poudarka na izvedbi vaj, na pravilni drži, postavitvi telesa, kar potrebujemo povsod.
MARILIN PLEVNIK
Bila sem na programskem delu, vendar je kljub temu podana razlaga o osnovah pravilne izvedbe vaje. Zadovoljna sem bila z izvedbo in organizacijo. Hvala Marko!
FRANCI VALDA
Organizacija in izvedba sta bili vrhunski, posebej še z z diplomami in vsem gradivom. Pohvalil bi strokovno, sproščeno in razumljivo vodenje predavatelja. Tečaj definitivno priporočam drugim, zaradi kvalitete izvedbe. Pritegnile so me vaje sproščanja. Resnično, pa sem hvaležen za vso uporabno znanje, ki smo ga prejeli na tečaju, kar mi bo prišlo prav pri vodenju članov in pri oblikovanju mojega lastnega treninga in življenja.
SANDRA KAVČIČ
Kljub temu, da je bil dvodnevni tečaj, je bil dovolj sproščen in ne preveč naporen. Vsako vajo in sklop smo dovolj zvadili in predebatirali. Časa za različna vprašanja je bilo dovolj in MarkoVšeč mi je bilo, da smo delali v skupini z različnimi vadečimi. Predavatelj in izvedba sta bili vrhunski, najprej smo naredili cel program, nato pa še po segmentih podrobneje. je bil odprt za vsa vprašanja. Vse informacije smo dobili pravočasno, vse je bilo super.
MARIA PETUKHOVA
Dober tečaj, dober predavatelj. Tečaj bi priporočala tudi vsem drugim.
ROK VALENČIČ
Kljub temu, da je bil dvodnevni tečaj, je bil dovolj sproščen in ne preveč naporen. Vsako vajo in sklop smo dovolj zvadili in predebatirali. Časa za različna vprašanja je bilo dovolj in Marko je bil odprt za vsa vprašanja. Vse informacije smo dobili pravočasno, vse je bilo super.