fbpx
21
Avg
Spinning je vodena vadba na stacionarnih kolesih (Spinnerjih) ob spremljavi glasbe in strogo načrtovanim treningom.
29
Avg

FUSION BALANCE

09:00 - 17:00
V FUSION BALANCE vadbi se prepleta kar nekaj spektakularnih »body & mind« vadbenih zvrsti, kot so osnova in jedro PILATESA, mešanica različnih YOGA stilov, esenca TAI CHIA in v sledeh FELDENKRAIS tehnika.
12
Sep

BURN HIIT

09:00 - 17:00
Pri BURN HIIT vadbi je poudarek na razvoju vseh motoričnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd.) na maksimalnem individualno prilagojenem nivoju (individualna hitrost izvedbe) obremenitve.
20
Sep

POWER JUSTFIT

09:00 - 17:00
POWER JUSTFIT je vadbeni koncept, ki povezuje strokovnost, postopnost, prvine fitnesa in osnove funkcionalnosti gibanja telesa! Že desetletje osvaja in osvoji srca ljudi, kjer koli se pojavi!
26
Sep

FUSION YOGA

09:00 - 17:00
FUSION YOGA je kompleksen pristop do telesa vadečega, njegovega fizičnega in duhovnega ravnovesja. Vadbo priporočamo aktivnim rekreativcem in ljubiteljem »body & mind« vadbenih zvrsti!
17
Okt

SHAPE STEP

09:00 - 17:00
Pri tej vadbi boste zasledili najrazličnejše plesne gibe, klasične step vaje, položaje in tudi ogromno drugih zabavnih gibanj, ki spominjajo na različne glasbene, plesne stile in tehnike.