fbpx
23
Nov
Delavnica svežih plesnih idej s specialistom za step skupinsko vadbo z Irske! Plesno-koreografski izziv za vas in vaše vadeče. Novosti, ideje, širjenje obzorij, zabava!
30
Nov
ABC trening (AtlethicBodyCondition) je specialen koncept funkcionalne vadbe, ki se lahko izvaja s stepom ali brez njega. Oboje je izziv za vadeče! In vse, kar potrebujete za učinkovit in visokointenziven trening, je zgolj vaše...
30
Nov
Anastasia – karizmatična, predana in zmeraj preseneti z metodičnimi koreografijami, ki pritegnejo! Poučevala je znane grške pevce in igralce in tudi sama se je pojavila na grški televiziji.
07
Dec
Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v osmih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti...
14
Dec

POWER CROSS

09:00 - 17:00
Visokointenziven intervalni krožni trening, ki s svojim konceptom daje možnost doseganja še višjih ciljev in ki od postaje do postaje v vas prebuja borca in zmagovalca!
15
Dec

SHAPE TNZ

09:00 - 17:00
Preprosta, ciljana in intenzivna vadba, osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa.
09
Feb

BOLJŠI TRENER

09:00 - 17:00
Na tečaju se boste dotaknili koncepta prodaje in uspešnosti v vodenju in svetovanju strankam na fitnesu. Poudarek bo na liku osebnega trenerja in kako vzpostaviti odličen odnos s stranko.