MAJ 2023

NAJBOLJŠI TRENER 2023

Začni novo karierno pot !
BODIFIT tečaj FITNES INŠTRUKTOR - je namenjen vsem, ki želijo delati na področju fitnesa profesionalno kot tudi honorarno. Vsem, ki si želijo nove karierne poti, saj pridobite vse potrebne kompetence in znanja za uspešen začetek. Tečaj je priznan s strani organizacije EuropeActive in s pridobljeno licenco je vsak tečajnik vpisan v evropski register EREPS.

Prijavi se na osnovni modul, ki zagotavlja temeljna teoretična in praktična znanja. Tečajnikom poda strokovna znanja na bazičnih področjih kineziologije, anatomije, fiziologije, biomehanike, svetovanja – prodaje in osebnega managementa. Priznani strokovnjaki s področja športa, medicine, rekreacije, prehrane bodo predavanja zastavili na teoretični osnovi, podkrepljeno s svojimi praktičnimi izkušnjami in realnimi primeri iz delovnega okolja.

Ob zaključku modula poteka izpit iz vseh področji predavanj, kjer bo najbolje ocenjen tečajnik razglašen za NAJBOLJŠEGA TRENERJA 2023! Za nagrado v vrednosti 500,00€, povrnjeno prijavnino za tečaj se lahko poteguje vsak, ki je prijavljen na program Osnovni modul. 

SPREJMI IZZIV IN SE PRIJAVI!

akademija@bodifit.net   | 031 676 665 |  https://bodifit-akademija.si/kontakt/

Pravila nagradne igre.

Logo Europe Active
Ereps
Edino usposabljanje za fitnes inštruktorja v Sloveniji, ki ga je potrdila krovna evropska fitnes organizacija EuropeActive.

Nova znanja nikoli niso bila bližje!
Le nekaj stopnic vas loči do cilja!
Čakamo vas na vrhu.