LICENČNI TEČAJ POWER CROSS

KJE?

BODIFIT MARIBOR, Tržaška 65, 2000 Maribor

KDAJ?

10. februar 2024

OB KATERI URI?

09.00 - 17.00

KAJ JE BODIFIT® POWER CROSS?

 

Gre za razgibano krožno intervalno vadbo pod vodstvom fitnes strokovnjakov, ki temelji na večdimenzionalnem funkcionalnem gibanju. Izboljšuje motorične sposobnosti, kot so moč, vzdržljivost, gibljivost, hitrost, ravnotežje, koordinacija itd. Vadba pomaga preoblikovati telo, pomaga blažiti stres in premagovati vsakodnevne dejavnosti. Poteka po postajah v določenih časovnih intervalih.

Vadbene postaje pri krožni intervalni vadbi so ključnega pomena. Vsaka naslednja vaja je namenjena točno določenemu sklopu mišične aktivacije oz. aktivaciji določenih motoričnih sposobnosti.

Vadba je sestavljena tako, da se lahko težavnost prilagaja posamezniku v skupini. Namenjena je širokemu spektru ljudi predvsem pa rekreativcem, zato je poudarek na načelu preventive.

KAKO POTEKA LICENČNI TEČAJ POWER CROSS?

Licenčni tečaj je sestavljen iz licenčnega in programskega dela.

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v šestnajstih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor, trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

V programskem delu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

BODIFIT® POWER ZVRSTI

Je skupina »funkcionalnih« vadbenih zvrsti, kjer lahko posamezniki uspešno prilagajajo intenzivnost glede na svoje zmožnosti in tako varno iz vadbe v vadbo napredujejo. Vadbe so visokointenzivne, vendar se lahko z uporabo in prilagajanjem pripomočkov intenzivnost uspešno obvladuje in prilagaja posamezniku v skupini.

Cilj vseh POWER vadb je popolna, nadzorovana izvedba pod maksimalno obremenitvijo pripomočka, ročice ali lastne teže.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o opravljenem licenčnem tečaju

darilo

Pogosta vprašanja

Licenčni tečaj (pridobivanje licence – prvič na tečaju: izpit, osnove vadbe + program): 180,00 € (+ DDV).

Licenčni tečaj (obnavljanje licence – ponovna udeležba na tečaju: nov program, nadgradnja, osvežitev): 120,00 € (+ DDV). 

  • Število mest je omejeno.
  • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli.
  • Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Da, 10 % popusta ob prijavi in plačilu dveh ali več licenčnih tečajev. 

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.