POWER JUSTFIT

KJE?

BODIFIT Maribor, Tržaška c. 65, Maribor

KDAJ?

17. september 2023

OB KATERI URI?

9.00 - 17.00

KAJ JE BODIFIT® POWER JUSTFIT?

 

Je številčno najbolj obiskana vadbena zvrst zadnjih 10 let. Po videzu in učinku je najbolj podobna skupinski vadbi fitnesa z dvoročnimi utežmi. Velja za vadbo, pri kateri lahko posamezniki najhitreje oblikujejo svoje telo, hkrati pa je ena redkih vadb, kjer je tako izrazita hipertrofija, tj. »prirastek« mišične mase.

Pri tej vadbi se uporabljata tradicionalna in multifunkcionalna uporaba fitnes pripomočka: pručka »step«, ki omogoča dvig platforme izvedbe, in komplet dvoročnih uteži »dumbells«, ki omogoča individualno prilagajanje obremenitve vsakega posameznika.

Je vadba, ki je primerna za mladino, starejše, začetnike, rekreativce, vrhunske športnike. Preprosta, univerzalna in zabavna vadba za vsakogar.

KAKO POTEKA LICENČNI TEČAJ POWER JUSTFIT?

Licenčni tečaj je sestavljen iz licenčnega in programskega dela.

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v šestnajstih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor ali trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

V programskem delu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

BODIFIT® POWER

Je skupina »funkcionalnih« vadbenih zvrsti, kjer lahko posamezniki uspešno prilagajajo intenzivnost glede na svoje zmožnosti in tako varno napredujejo iz vadbe v vadbo. Vadbe so visokointenzivne, vendar se lahko z uporabo in prilagajanjem pripomočkov intenzivnost uspešno obvladuje in prilagaja posamezniku v skupini.

Cilj vseh POWER vadb je popolna, nadzorovana izvedba pod maksimalno obremenitvijo pripomočka, ročice ali lastne teže.

NOVA ZNANJA NA TEČAJU?

 

 • Spoznali boste temelje te funkcionalne skupinske fitnes vadbe,
 • usvojili vse poudarke razvoja posameznih telesnih sposobnosti,
 • razkrili vam bomo natančno določen nabor učinkovitih vaj ter veliko možnosti prilagajanja, zaradi česar je ta vadbo vedno v trendu, zanimiva in spektakularna,
 • analizirali bomo štiri vitalne vplive, ki jih ima vadba na telo
 • POWER JUSTFIT koncept & OBLIKOVANJE TELESA,
 • POWER JUSTFIT koncept & MOČ, VZDRŽLJIVOST, GIBLJIVOST,
 • POWER JUSTFIT koncept & STABILIZACIJA, PROPRIOCEPCIJA,
 • POWER JUSTFIT koncept & DOBRO POČUTJE,
 • izvedeli boste, zakaj je pri tem vadbenem konceptu hipertrofija tako izrazita,
 • nenazadnje – pod kožo vam bo zlezla navdušujoča aktualna glasba, ki spodbudi in izjemno motivira, da stisnemo iz sebe še zadnje atome moči.

 

Pridobite znanje za vodenje tega izjemno učinkovitega in priljubljenega vadbenega režima ter sebi in svojim strankam ponudite kompleksen trening za celo telo!

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o opravljenem tečaju

darilo

Pogosta vprašanja

Licenčni tečaj (pridobivanje licence – prvič na tečaju: izpit, osnove vadbe + program): 180,00 € (+ DDV).

Licenčni tečaj (obnavljanje licence – ponovna udeležba na tečaju: nov program, nadgradnja, osvežitev): 120,00 € (+ DDV). 

 • Število mest je omejeno.
 • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
 • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
 • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
 • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli.
 • Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Da, 10 % popusta ob prijavi in plačilu dveh ali več licenčnih tečajev. 

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.