fbpx

Je dokaj preprosta, a ciljano in intenzivno osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa. Noge, zadnjica, trebuh in hrbtenica so osrednji deli, ki jih koncentrirano obremenjujemo, krepimo in izboljšujemo tonus.

Vadba ugodno vpliva na preoblikovanje postave, izgubo telesne teže in na boljše splošno počutje. Izvaja se lahko na step stopnički ali na tleh z lastno telesno težo in brez drugih pripomočkov. V zadnjih letih so se pogledi, koncept vadbe in krepilne vaje zelo spremenili, posledično je pri tej vadbi zaznati številne novosti in njeno nadgradnjo. Zaznati je poudarek na enostavnih koreografijah, elementih pilatesa (stabilizacija), izvirnosti vaj.

Osnovno vodilo je strokovno nadzorovana vadba.

BODIFIT SHAPE TNZ vadba je namenjena različnim starostnim skupinam in različnim stopnjam posameznikove kondicijske pripravljenosti, začetnikom in napredne vadeče.

KAJ JE SHAPE TNZ LICENCA?

LICENČNI DAN (8 ur)

Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se v osmih urah delavnic, praktičnih vaj in prikazov predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati.

V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.

Po opravljeni licenci v času veljavne licence lahko usposobljen inštruktor, trener do poteka licence javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo.

KAJ JE SHAPE TNZ PROGRAM?

PROGRAMSKI DAN (8 ur)

Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem dnevu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti.

Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

KANDIDAT PREJME

  • Strokovno gradivo.
  • Darilo.
  • Potrdilo o opravljeni licenci in/ali opravljenem programu.

KAKO SE PRIJAVIM?

Izpolnite prijavni obrazec.

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

CENA

100,00 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

POSEBNOSTI

  • Za izvajanje programa je potrebna predhodno opravljena licenca.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence in veljavno licenco BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

UGODNOSTI

20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete tukaj.

 

KRAJ TEČAJA

BODIFIT DOMŽALE | Breznikova ulica 17 | 1230 Domžale

DATUM

19. 5. 2019 | 9.00–17.00 (LICENCA)

MNENJA TEČAJNIKOV

TADEJ POLAJŽER

Tečaj je bil odličen! Glede na to, da je to bil moj prvi STEP tečaj, sem res dobil veliko informacij, kaj in
kako. Vse je bilo razumljivo!

JANA PRAŠNIKAR

Zelo zadovoljna s predavateljico in organizacijo.

TINA JASENC

Zelo zadovoljna s tečajem – predvsem zaradi novih idej!

ANA KARNIČNIK

Super tečaj, nove ideje, izzivi, zanimiva koreografija. Tečaj bi toplo priporočala vsem vaditeljem, ki vodijo TNZ. Prijazna in strokovna predavateljica. KAR TAKO NAPREJ!

 

ASJA PAJK

Super strnjena ''delavnica'', veliko dela v praksi, ponovitve osnov sestavljanja in učenja koreografije. Kot osnovo za prijavo na tečaj bi predlagala opravljeno kakršnokoli licenco za vodeno vadbo, zato da lahko vsi delajo in sledijo s podobno hitrostjo.

P. Š.

Super strnjena ''delavnica'', veliko dela v praksi, ponovitve osnov sestavljanja in učenja koreografije. Kot osnovo za prijavo na tečaj bi predlagala opravljeno kakršnokoli licenco za vodeno vadbo, zato da lahko vsi delajo in sledijo s podobno hitrostjo.