LICENČNI TEČAJ SHAPE TNZ

KJE?

BODIFIT Maribor, Tržaška c. 65, Maribor

KDAJ?

09.06.2024

CENA?

Pridobitev licence 220 (+ddv); Potrjevanje licence 150 (+ddv)

KAJ JE SHAPE TNZ?

 

ZAPELJIVOST, ZABAVA IN UČINKOVITOST VODENIH VADB – BODIFIT SHAPE KONCEPTI!

BODIFIT SHAPE TNZ – preprosta, ciljana in intenzivna vadba, osredotočena na krepitev in aktivacijo spodnjih delov telesa! Je tipičen predstavnik aerobnih vadbenih zvrsti. Vadba je energična, razgibana, zabavna in skupini omogoča nešteto možnosti zanimivih gibalnih kombinacij ob glasbi.
Noge, zadnjica, trebuh in hrbtenica so osrednji deli, ki jih koncentrirano obremenjujemo, krepimo in izboljšujemo tonus.
Vadba se lahko izvaja na step stopnički ali na tleh z lastno telesno težo in brez drugih pripomočkov.
V zadnjih letih so se sicer pogledi, koncept vadbe in krepilne vaje trendno prilagodili, spremenili, kar je vplivalo na številne novosti in nadgradnje te vadbene zvrsti, vendar trend BODIFIT SHAPE TNZ vadbe ostaja v enostavnih tradicionalnih gibalnih kombinacijah, tj. v tako imenovanih funkcionalnih vajah, elementih pilatesa, joge (stabilizacija) ter v drugih novodobnih in izvirnih vajah.
Osnovno vodilo je strokovno nadzorovana vadba.
BODIFIT SHAPE TNZ vadba je namenjena različnim starostnim skupinam in različnim stopnjam kondicijske pripravljenosti posameznika (za začetnike in za napredne vadeče).

Kaj odlikuje vadbo SHAPE TNZ?

  • Je poživljajoča in zabavna,
  • ugodno vpliva na dvigovanje samozavesti,
  • učinkovito pomaga pri (pre)oblikovanju postave in redukciji telesne teže,
  • pospešeno vpliva na boljše splošno počutje, saj se lahko pod strokovnim vodstvom inštruktorja popolnoma prepustimo ritmom glasbe in samo uživamo ter smo!

Torej, želite usvojiti ta koncept in zasvojiti svoje vadeče?
Pridobite znanje za vodenje zabavno plesnega in učinkovitega vadbenega režima BODIFIT SHAPE TNZ ter svojim strankam ponudite zanimiv, zapeljiv ter že desetletja udaren in učinkovit vadbeni režim, ki zagotavlja rezultate t. i. ženskih kritičnih delov telesa in predvsem – popolno navdušenje vadečih nad vadbo.

KAJ JE SHAPE TNZ LICENCA?

LICENČNI DEL 
Osnovna znanja, lastnosti in pravila tega kompleksnega vadbenega programa se na delavnici, s praktičnimi vajami in prikazi predstavijo dovolj podrobno, da udeleženci, ki so usposobljeni inštruktorji, trenerji, po tem času razumejo koncept zvrsti tako, da jo lahko začnejo sami izvajati in razvijati. V licenčnem delu tečaja se predstavi osnovni koncept vadbe, osnovne bazične vaje in prilagoditve različnim stopnjam vadečih v skupinah.
Po opravljeni licenci lahko usposobljen inštruktor, trener javno in v poslovne, promocijske namene uporablja ime vadbene zvrsti (logotip, grafične predloge, strokovni teksti …) in koncept vadbe, kjer koli sam izvaja vadbo. Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti.

KAJ JE SHAPE TNZ PROGRAM?

PROGRAMSKI DEL 
Po licenčnem delu je osnovna izvedba vadbe udeležencem poznana. Vadeči in inštruktorji pa potrebujejo več! V programskem delu se predstavi kompleksen program s točno določenim zaporedjem vaj za aktualno vadbeno obdobje. Vsako leto se lahko izvedejo do trije novi koncepti programov posamezne vadbene zvrsti. Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o opravljenem licenčnem tečaju

Pogosta vprašanja

Licenčni tečaj (pridobivanje licence – prvič na tečaju: izpit, osnove vadbe + program): 220,00 € (+ DDV).

Licenčni tečaj (obnavljanje licence – ponovna udeležba na tečaju: nov program, nadgradnja, osvežitev): 150,00 € (+ DDV). 

  • Število mest je omejeno.
  • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci in vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom oz. imenom kjerkoli.
  • Opravljena licenca inštruktorju velja dve vadbeni sezoni in jo je treba po pretečenem času obnoviti. Licenca se izvaja samo enkrat na leto!

Da, 10 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.