Palica je zelo preprost rekvizit, ki jo mora v različnih velikostih imeti vsak fitnes. Čeprav obstaja veliko vaj s palico, pa je malo trenerjev, ki lahko z njo sestavijo ves trening od začetka do konca (da vključijo vse mišične skupine in razvijajo več motoričnih sposobnosti), medtem ko ves čas učinkovito uporabljajo palico.

Ustvarjalnost pri uporabi teh preprostih rekvizitov in detajli so ključnega pomena. Pri usposabljanju trenerja za delo s palico v okviru pilates programa (tudi drugih fitnes programov) so ključni elementi: izbor vaj, navodila, asistenca, elementi nadzora, metoda povezovanja gibanja in gibanja s palico v harmonično celoto, ustvarjalno načrtovanje časa ter ustreznost oz. neustreznost določenih vaj za določene ciljne skupine. Po tem seminarju boste postali veliko bolj ustvarjalni in imeli boste več idej, kako narediti vaš trening s palico bolj zanimiv in predvsem učinkovit.

Seminar vključuje predavanje, masterclass in delavnice, ki jih vodi Nina Anđelkovič (Stojadinović) iz Beograda, dolgoletna mednarodna pedagoginja na področju fitnesa z 20-letnimi izkušnjami predavanj, predstavitev, vodenja različnih vadb in treningov v fitnesu.

KDO JE NINA ANĐELKOVIĆ?

NINA ANĐELKOVIĆ je Reebok fitnes ambasadorka za Srbijo. Diplomirala je na Fakulteti za šport in telesno vzgojo v Beogradu in magistrirala s temo “Management kakovosti v fitnesu”, kar je tudi njeno življenjsko poslanstvo. Leta 1999 je ustanovila Fitnes klub NINAS ter s svojo profesionalno Ninas fitnes ekipo inštruktorjev izobraževala in sodelovala z množico trenerjev ter vodila veliko ur, prezentacij, seminarjev in delavnic v Srbiji ter po Evropi.

Dolgoletno izobraževanje inštruktorjev je preraslo v institucijo „Fitnes Akademija“, ki je do danes izobrazila in certificirala več kot 400 inštruktorjev s področij pilatesa, aerobike, funkcionalnega treninga, stepa, kicka in osebnega treninga. Nina je že več kot 10 let profesorica na Visoki športni in zdravstveni šoli, kjer poučuje predmete fitnes, rekreacija, smučanje ter zdravstveni fitnes. Prav tako je ena od ustanoviteljev ter generalni sekretar Asociacije licenčnih fitnes inštruktorjev in trenerjev (ALFIT). Je predsednica komisije za licence v fitnesu v okviru Srbske nacionalne zveze za rekreacijo in fitnes (SRFS), podpredsednica Joga združenja ter ustanoviteljica in direktorica Fitnes Festa, ki je največji fitnes dogodek v Srbiji in okolici. Nina je prejela medalje za smučanje, plavanje ter prosto plezanje in je zaljubljena v svoje delo.

KANDIDIAT PREJME:

  • Darilo.
  • Potrdilo o opravljeni licenci in/ali opravljenem programu.

KAKO SE PRIJAVIM?

Izpolnite prijavni obrazec.

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

CENA

TEČAJ: 100 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

POSEBNOSTI

Tečaj se bo izvedel v srbskem jeziku.

Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.

Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.

Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

S pridobitvijo licence in veljavno licenco BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

UGODNOSTI

20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete tukaj.