VADBA Z DRSNIKI

O DELAVNICI

Majhni krožni diski imajo na eni strani plastično površino, na drugi strani pa posebne materiale, ki omogočajo drsenje na parketu, lesenih tleh, športnem podu in so prilagodljivi za delo na različnih površinah.

Vadba z drsniki bo zagotovo obogatila vsako rutinsko vadbo, predvsem bo izboljšala delo na ravnotežju in moči. Ko dodamo vadbi element »nestabilnosti«, postanejo vaje za mišice definitivno večji izziv. Na osnovi tekočih in logičnih gibov ter zaradi  nestabilnih drsnih površin tekom izvajanja celotnega gibanja delajo oz. se aktivirajo in odzivajo mišice drugače kot pri tipični bodyweight vadbi.Na delavnici boste spoznali, kako uporabljati drsnike, kako narediti dober trening s pomočjo logičnega gibanja ter kako doseči zastavljeni cilj treninga.

Nekaj iztočnic:

  • Začeti z vadbo po dobrem ogrevanju ter začeti z gibanjem počasi, nadzorovano in nato samo povečevati intenzivnost in hitrost vadbe.
  • Vaje izvesti v celotnem obsegu gibanja skozi gladke nadzorovane gibe.
  • Vaje se lahko izvajajo 30–60 sekund odvisno od oblike vaje.
  • Povečati intenzivnost in trajanje vadbe glede na obliko vaje.

KDO JE MARIJA ANDRIJAŠEVIĆ?

 

MARIJA ANDRIJAŠEVIĆ je diplomirala na Univerzi v Zagrebu (Živilska tehnologija na Biotehniški Fakulteti) in končala dodiplomski študij na Univerzi za šport. Je članica upravnega odbora Fitnes Akademije (Hrvaška), institucije, ki je pristojna za izobraževanje in določanje standardov v fitnes industriji. Je mednarodna fitnes prezenterka, ki nastopa v Sloveniji, v Avstriji, na Madžarskem, v Srbiji, v Italiji, v Španiji, v Veliki Britaniji, v Grčiji, na Japonskem, v Braziliji, v Mehiki … Tudi sama organizira maratone aerobike, mednarodno Adidas konvencijo in fitnes kampe na Hrvaškem. Marija je ambasadorka Adidasa, ambasadorka za Almagea, I Style Hrvaška in za spletno stran fitness.com.hr. Trenutno dela kot mednarodna prezenterka in inštruktorica.

Vsak sklop vadbe je v tem delu tečaja podrobno razčlenjen, predstavljen in tehnično ter praktično izveden.

Vsak udeleženec prejme

strokovno gradivo

potrdilo o opravljeni licenci in/ali opravljenem programu

darilo

Pogosta vprašanja

TEČAJ: 100 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

  • Tečaj se bo izvedel v hrvaškem jeziku.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence in veljavno licenco BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.