AEROKLASIKA – STEP/DANCE (TEČAJ)

AEROKLASIKA

 • V Slovenijo ponovno prihaja velik strokovnjak in ljubitelj metodike in koreografij na stepu, zvezda GLP Akademije iz Italije – Tony Rapillo.
 • Enodnevni dinamični tečaj s poudarkom na metodologiji poučevanja in tekočem prehajanju iz bloka v blok.
 • Glasba, dinamika in izziv za dušo in telo!

KAJ JE AEROKLASIKA?

 

AERO in STEP vadbe so v svetu temelj, iz katerega izhajajo vse oblike sodobnih skupinskih vodenih vadb.

Čutiti telo, imeti dober občutek, kako si zase naredil nekaj odličnega, se ob tem celo zabaval in sprostil – to je pravzaprav cilj teh vodenih AERO in STEP vadb.

Gre za izjemno zabavne, privlačne in zanimive vadbe za vso populacijo. Še vedno so glede na tradicionalnost najbolj razširjene vadbene zvrsti na svetu.

Z zabavno vadbeno kombinacijo se vadeče popelje skozi aerobno izkušnjo, ki zanje obenem pomeni izjemno koristen vadbeni trening za porabo energije in posledično oblikovanje telesa.

 VSEBINA TEČAJA

 VSEBINA TEČAJA

Temelj Tonyjevih tečajev je koreografija, ki jo je možno povsem prilagoditi tako izkušenim inštruktorjem kot tudi inštruktorjem začetnikom. Vsak inštruktor lahko namreč  nadgradi svoje obstoječe veščine in tako na svoje ure privabi zares pisano paleto vadečih; in od te njegove ure imajo korist in zabavo vsi – napredni vadeči IN vadeči začetniki te vadbene zvrsti. To je mojstrstvo! In prav tega se lahko naučite!

Tečaj bo sestavljen iz praktičnega in teoretičnega dela, s podrobno razlago metodologije poučevanja koreografij ter podajanjem različnih variacij, s katerimi koreografijo »otežite« in izzovete vadeče ali jo naredite lažjo ter tako vsem vadečim (naprednim in začetnikom), ki obožujejo gibanje ob glasbi, omogočite dinamično, zabavno in sproščujočo izkušnjo.

Teme:

 • metodologija za začetnike,
 • metoda »fuzije« (step),
 • metoda ponavljanja in vstavljanja (step in aerobika),
 • metoda dodajanja (aerobika),
 • verižna metoda (step),
 • metoda spretnosti/uporaba znanja (step in aerobika).

KDO JE TONY RAPILLO?

 

Nekdanji kanuist, šport, ki ga je Tony doživljal kot športnik in trener več kot 10 let. V fitnes industriji deluje od leta 2003. Začel je kot osebni trener. Nato se je specializiral za fitnes tečaje, še posebej so ga pritegnili koreografski koncepti, kot sta step in aerobika. Leta 2009 se je preselil v Rim, kjer živi in ustvarja. V nekaterih najprestižnejših središčih prestolnice je poučeval tudi kot fitnes trener in organizator, močno pa se udejstvuje in je iskan tudi v mednarodnem okolju. Od leta 2011 je znan kot mednarodni prezenter v mnogih državah. Od leta 2013 je bil partner in učitelj GLP AKADEMIJE, sedaj je še predsednik slednje. Od leta 2014 dela tudi na fitnes področju na Poljskem in za šolo GR.A.F.T.S. v Grčiji. Deluje celo v Tajvanu, in sicer kot učitelj prve in druge stopnje kondicijske koreografije za WLA ACADEMY. Tony v Rimu vsako leto organizira uspešno konvencijo DANCE FEVER.

Vsak udeleženec prejme

BODIFIT darilo

certifikat GLP AKADEMIJE

Pogosta vprašanja

200,00 € (+ DDV) *Znesek se poravna po prejetem predračunu in ga je treba poravnati v predvidenem roku

 • Tečaj se bo izvedel v angleškem jeziku.
 • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
 • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
 • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.