DIGITALNI MARKETING

O DELAVNICI

Kako ustvariti kakovostno spletno vsebino na socialnem omrežju v dobi, kjer je digitalna vsebina nujna, če želite doseči ciljno skupino? Resnica je, da lahko to naredite sami!

Ne samo da je to poceni, lažji in hitrejši način, ampak je lahko tudi zabaven.

Na tečaju se boste naučili, kako pomemben je digitalni kontakt, kako, kje in kdaj ga uporabljati. Spoznali boste orodja in spretnosti, ki jih potrebujete za ustvarjanje digitalnih vsebin z osnovami, podkrepljenimi z video, avdio in grafičnimi posebnostmi.

Na koncu boste preverili, kaj ste se naučili ter prejeli posebne napotke za uspešne samostojne korake naprej.

KDO JE UROŠ ANĐELKOVIĆ?

 

Kaj mora vsak udeleženec doseči, vam bo predstavil Uroš Anđelković, magister znanosti na Fakulteti za dramsko umetnost v Beogradu, na področju dramskih umetnosti in medijev. Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju produkcije avdio- in videomateriala za televizijske in radijske postaje ter 15 let izkušenj z delom v gledaliških agencijah z največjimi globalnimi in lokalnimi blagovnimi znamkami v različnih poslovnih kategorijah.

Že več kot 10 let se ukvarja s tržnimi komunikacijami v fitnes industriji, kjer sodeluje z ekipo Ninas, Fitnes Akademijo, ALFIT in je tudi direktor marketinga in ustvarjalec blagovne znamke Fitnes Fest – fitnes dogodek z največjo prisotnostjo v regiji.

Vsak udeleženec prejme

potrdilo o opravljeni licenci in/ali opravljenem programu

darilo

Pogosta vprašanja

EN DAN: 100,00 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

  • Tečaj se bo izvedel v srbskem jeziku.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence in veljavno licenco BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.