GROUND FORCE METHOD (DELAVNICA)

O DELAVNICI

Večina današnjega prebivalstva trpi za neke vrste kroničnimi oz. akutnimi bolečinami, ki jim preprečujejo pravilno delovanje. Ko sta prisotna bolečina ali nelagodje, prihaja do različnih kompenzacij na ravni telesa, ki jih pozneje možgani prevzamejo kot nov vzorec gibanja.
Če pogledamo, kako moderna družba razmišlja o telesni in zdravstveni vzgoji, lahko opazimo, da je prišlo do degradacije v načinu dela in razmišljanja. Industrija fitnesa se osredotoča le še na videz, sistemi pa se vrtijo v krogu in razmišljajo o telesu le še kot o kupu mesa, ki porablja kalorije. Resničnost je povsem drugačna!
Življenje je gibanje in gibanje je življenje. METODA GROUND FORCE je sistem, ki posamezniku s pomočjo novih vzorcev gibanja, ki jih je dejansko izvajal že kot otrok, omogoča izboljšanje nevromotoričnih sposobnosti, da bi lahko znova izvajal gibe in različna gibanja brez kompenzacij, se ob tem zabaval in pozabil na življenjske težave.
Naj bo ta tečaj še en vaš nov izziv!

KDO JE ALEKSANDAR MIKETA?

Aleksandar je profesionalni fitnes inštruktor in avtor posebne metode, ki je plod njegovega znanja, izkušenj – »Efficient Training Method«. Kot mednarodnega strokovnjaka ga bogati širok spekter znanja pravilne uporabe kettlebella in treninga za jedro telesa (core). Leta 2003 je diplomiral iz fizioterapije na Medicinski fakulteti v Reki. Ima črni pas v aikidu in je inštruktor v aikido klubu, ki ga ustanovil leta 2003 v Reki.
Ob vsem je še soustanovitelj rekreacijskega in masažnega centra v Reki “Centar za promicanje zdravlja Miketa” – torej Center za promocijo zdravja Miketa.

Vsak udeleženec prejme

potrdilo o udeležbi

darilo

Pogosta vprašanja

  • DELAVNICA: 100 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom delavnice.

  • Delavnica se bo izvedla v hrvaškem jeziku.
  • Za udeležbo je potrebno predhodno plačilo.
  • Delavnice se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

20 % popusta za člane, zaposlene podjetij, društev, ki so BODIFIT ambasadorji

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.