fbpx

MK PILATES BARRE

BODIFIT Ljubljana, Dunajska cesta 20, Ljubljana

 (DELAVNICA)

Gre za posebno skupinsko gibanje, ki združuje vaje, ki jih navdihujejo repertoarji baleta, pilatesa in razteznih vaj. Gibanje se osredotoča na poravnavo, izboljšanje gibanja in raztezanje. Gre za program, ki je primeren za vsakogar in združuje pilates ter baletne gibe, ki dajejo telesu lepe, definirane, vitke mišice – brez vpliva in poškodb, ki jih morajo baletni plesalci pogosto prenašati. Še en zelo pomemben vidik tega programa je nujno izpostaviti –  duševna in fizična osredotočenost (fokus), ki jo ta program zahteva, ob vsem tem pa se še zabavate!

KDO JE MICHAEL KING?

Michael se s pilates tehniko ukvarja že štirideset let. Leta 1980 je odprl lasten studio z imenom Body Control. Kasneje je delal v Teksasu, Los Angelesu in Švici, leta 1997 pa se je vrnil v domači London. Tam je ustanovil Pilates Institute, katerega direktor je bil vse do leta 2008. V zadnjih desetih letih vodi lastno šolo pilatesa Michael King Pilates.

Michaelove programe učijo že v več kot tridesetih državah po svetu. V nedavnem razvoju pilates standardov doma in po svetu je igral in še igra ključno vlogo.

KAKO SE PRIJAVIM?

Izpolnite prijavni obrazec.

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.

VSAK UDELEŽENEC PREJME:

  • Darilo.
  • Potrdilo o udeležbi.
  • Dostop do videov in glasbe (preko aktiviranega e-računa na spletni strani MK Pilates).
  • Priročnik (teoretičen del).
  • Delovni zvezek (praktičen del).

CENA TEČAJA:

EN DAN: 160 € (+ DDV)

DVA DNI (skupaj z delavnico »MK Pilates workshop«): 250 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

POSEBNOSTI

Tečaj se bo izvedel v angleškem jeziku.

Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.

Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.

Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.

S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

UGODNOSTI

20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete tukaj.