MK PILATES PRAKTIČNA DELAVNICA

O DELAVNICI

Za vse sladokusce tega prestižnega vadbenega režima, za vse prave ljubitelje pilatesa – poseben pilates dan, kjer vas bo Michael King popeljal na posebno vadbeno pustolovščino, ki bo zelo dinamična, raznovrstna, na najvišjem profesionalnem nivoju in še več. Ker pilates ni samo telo!

Že Joseph Pilates,  utemeljitelj te učinkovite vadbe, je dejal: “Pilates je popolna koordinacija telesa, uma in duha.”

Pri pilates vadbi ne gre le za postavo, odlično držo in čvrsto jedro. To je več kot le fizična aktivnost in lahko korenito izboljša duševno, čustveno in duhovno blagostanje. V okviru »MK Pilates Workshop« dne boste spoznali, zakaj!

VSEBINA DELAVNICE

Naj razkrijemo samo nekaj zanimiv tem, ki jih boste obravnavali:

“Rotacijski” pilates

Možnosti gibanja v različnih smernih ravninah, ki popeljejo čez tradicionalne položaje. Začnite stati z rotacijskimi gibi, ki se prenesejo na podlogo in so zasnovani tako, da odpirajo in podaljšujejo hrbtenico, ramena in boke.

Pilates drsniki

Drsne plošče so odlično prenosno orodje, saj zagotavljajo popolno telesno vadbo z minimalnim vplivom na sklepe.

Srečna stopala, srečna medenica

Stopala in medenica so povezani mnogo bolj, kot si predstavljamo. Lahko celo zelo vplivajo drug na drugega; in če ciljno ne “treniramo” obojega, si odvzemamo priložnost, da telo bolj logično in uravnoteženo razvijamo.

Naj se vaši gluteusi nasmehnejo

Pogosto zanemarjeni in pogosto ne opravljajo dela, za katerega so namenjeni, zato sploh v celoti ne izkoristijo svojega potenciala. Razlog – pretreniranost! Lahko je drugače! Da boste zadovoljni vi, vašim gluteusom pa se bo samo smejalo.

KDO JE MICHAEL KING?

 

Michael se s pilates tehniko ukvarja že štirideset let. Leta 1980 je odprl lasten studio z imenom Body Control. Kasneje je delal v Teksasu, Los Angelesu in Švici, leta 1997 pa se je vrnil v domači London. Tam je ustanovil Pilates Institute, katerega direktor je bil vse do leta 2008. V zadnjih desetih letih vodi lastno šolo pilatesa Michael King Pilates.

Michaelove programe učijo že v več kot tridesetih državah po svetu. V nedavnem razvoju pilates standardov doma in po svetu je igral in še igra ključno vlogo.

Vsak udeleženec prejme

potrdilo o udeležbi

darilo

Pogosta vprašanja

  • EN DAN: 160 € (+ DDV)
  • DVA DNI (skupaj s tečajem »MK Pilates Barre« ): 250 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

  • Tečaj se bo izvedel v angleškem jeziku.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.