VADBA Z MINI TRAKOVI

VADBA Z MINI TRAKOVI

KJE?

BODIFIT Domžale, Breznikova ulica 17, Domžale

KDAJ?

sobota, 1. 6. 2019

OB KATERI URI?

9:00 – 17:00

O DELAVNICI

Uporaba mini elastičnih trakov ima različne vloge v skupinskih programih ter tudi na osebnih treningih. Uporabljate jih lahko kot osnovni pripomoček za vadbo, lahko pa samo kot dopolnitev, kombinacijo z drugo opremo, kot so TRX, ročke, uteži, druge elastike …

Težavnost vadbe z mini trakovi je odvisna od velikosti in trpežnosti traku, uporabnost vadbe pa predvsem od strokovnosti in inovativnosti trenerja. So multifunkcionalni in jih lahko uporabljamo za veliko uporabnih vaj za celo telo. Kombinacija vaj z lastno telesno težo in mini trakovi je lahko zelo inovativna in zahtevna vadba, npr. temelj te delavnice je aktivacija velikih skupin mišic in stabilizacija s kombinacijo vaj za mobilnost.

S pomočjo preprostih metodičnih principov in logičnih tekočih prehodov iz ene vaje v drugo je ta delavnica drugačna od ostalih.

Naučite se vaj, ki jih lahko izvajate na povsem nov način!

Naj bo ta tečaj še en vaš nov izziv!

KDO JE MARIJA ANDRIJAŠEVIĆ?

 

MARIJA ANDRIJAŠEVIĆ je diplomirala na Univerzi v Zagrebu (Živilska tehnologija na Biotehniški Fakulteti) in končala dodiplomski študij na Univerzi za šport. Je članica upravnega odbora Fitnes Akademije (Hrvaška), institucije, ki je pristojna za izobraževanje in določanje standardov v fitnes industriji. Je mednarodna fitnes prezenterka, ki nastopa v Sloveniji, v Avstriji, na Madžarskem, v Srbiji, v Italiji, v Španiji, v Veliki Britaniji, v Grčiji, na Japonskem, v Braziliji, v Mehiki … Tudi sama organizira maratone aerobike, mednarodno Adidas konvencijo in fitnes kampe na Hrvaškem. Marija je ambasadorka Adidasa, ambasadorka za Almagea, I Style Hrvaška in za spletno stran fitness.com.hr. Trenutno dela kot mednarodna prezenterka in inštruktorica.

Vsak udeleženec prejme

aktualen vadbeni program, ki ga lahko nespremenjenega uporablja ali ga glede na svoje znanje in inovativnost nadgrajuje

potrdilo o oudeležbi

darilo

Pogosta vprašanja

  • TEČAJ: 100 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

  • Tečaj se bo izvedel v hrvaškem jeziku.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.