ZDRAVA HRBTENICA V FITNESU

O DELAVNICI

Hrbtenica je osnova našega telesa in podpora pri gibanju. Zaradi sodobnega načina življenja so hrbtenica, kostni sklep ter mišice okoli nje vse bolj ogrožene zaradi različnih težav, kot so: deformacije, prekomerna ali prezgodnja gibljivost določenih hrbteničnih segmentov, šibkost, kratka ali pretirana napetost določenih mišic, faza neugodja, bolečine v vratu, ledvenem delu ali v delu prsnega koša iz različnih vzrokov.

Poleg poznavanja anatomije in ustreznih gibanj in položajev zdravih ljudi morajo trenerji danes vedeti, katere bolezni in stanja so najpomembnejša v populaciji vadečih in kako določiti omejitve za vsakega posameznika. Na tem seminarju boste izpopolnili svoje znanje o anatomiji hrbtenice in okoliških zapestjih (rame in boki) ne glede na vaše predhodno znanje, preučevali biomehaniko in analizirali vsa gibanja hrbtenice in zapestja, seznanili se boste z boleznimi in stanji, s katerimi se trenerji najpogosteje srečujejo v praksi. Naučili se boste, katere vadbe so dovoljene in priporočene ter katere prepovedane določenim ciljnim skupinam, obvladali veščine za zaznavanje detajlov gibanja in osvojili znanja, ki vam bodo koristila pri delu z vadečimi.

Seminar vključuje predavanje, mojstrski tečaj in delavnico, ki jo vodi Nina Anđelković (Stojadinović) iz Beograda, dolgoletna mednarodna pedagoginja na področju fitnesa z 20-letnimi predavalnimi, predstavitvenimi, vodstvenimi in coaching izkušnjami v fitnesu.

Seminar se priporoča inštruktorjem in vadečim, ki želijo bolj redno in varno vadbo. Izkoristite še en poučen seminar izpod rok Nine Anđelković.

KDO JE NINA ANĐELKOVIĆ?

 

NINA ANĐELKOVIĆ je Reebok fitnes ambasadorka za Srbijo. Diplomirala je na Fakulteti za šport in telesno vzgojo v Beogradu in magistrirala s temo “Management kakovosti v fitnesu”, kar je tudi njeno življenjsko poslanstvo. Leta 1999 je ustanovila Fitnes klub NINAS ter s svojo profesionalno Ninas fitnes ekipo inštruktorjev izobraževala in sodelovala z množico trenerjev ter vodila veliko ur, prezentacij, seminarjev in delavnic v Srbiji ter po Evropi.

Dolgoletno izobraževanje inštruktorjev je preraslo v institucijo „Fitnes Akademija“, ki je do danes izobrazila in certificirala več kot 400 inštruktorjev s področij pilatesa, aerobike, funkcionalnega treninga, stepa, kicka in osebnega treninga. Nina je že več kot 10 let profesorica na Visoki športni in zdravstveni šoli, kjer poučuje predmete fitnes, rekreacija, smučanje ter zdravstveni fitnes. Prav tako je ena od ustanoviteljev ter generalni sekretar Asociacije licenčnih fitnes inštruktorjev in trenerjev (ALFIT). Je predsednica komisije za licence v fitnesu v okviru Srbske nacionalne zveze za rekreacijo in fitnes (SRFS), podpredsednica Joga združenja ter ustanoviteljica in direktorica Fitnes Festa, ki je največji fitnes dogodek v Srbiji in okolici. Nina je prejela medalje za smučanje, plavanje ter prosto plezanje in je zaljubljena v svoje delo.

Vsak udeleženec prejme

potrdilo o opravljeni licenci in/ali opravljenem programu

darilo

Pogosta vprašanja

TEČAJ: 100 € (+ DDV)

*Znesek je treba poravnati pred začetkom tečaja.

  • Tečaj se bo izvedel v srbskem jeziku.
  • Za udeležbo na tečaju je potrebno predhodno plačilo tečaja.
  • Tečaja se lahko udeležijo tudi rekreativci, vadeči za lastno izpopolnjevanje in širjenje znanja.
  • Posamezniki v pridobivanju usposobljenosti izvajanja rekreacije, fitnesa, osebnega trenerstva lahko opravijo tečaj, vendar do ustrezne usposobljenosti ne morejo uradno izvajati inštruktorskega dela.
  • S pridobitvijo licence in veljavno licenco BODIFIT vadbenega programa lahko usposobljen trener, inštruktor izvaja program pod originalnim nazivom ali imenom kjerkoli.

Da, 20 % popusta za BODIFIT člane. Več o članstvu si lahko preberete na spodnji povezavi.
BODIFIT® ČLANSTVO

Za več informacij nas lahko kontaktirate na brezplačno telefonsko številko: 080 98 89

PRIJAVNICA

Prijava je informativne narave. Po prijavi vas bomo kontaktirali in se dogovorili o podrobnostih.